Čo si dávate do čaju z echinacey?
Čo si dávate do čaju z echinacey?

Video: Čo si dávate do čaju z echinacey?

Video: Čo si dávate do čaju z echinacey?
Video: Насыпьте соль, скажите одну фразу, узнаете, кто вредит вам 2024, Júl
Anonim

Echinacea sa bežne kombinuje s mätou alebo s inými prísadami, ako je citrónová tráva, aby bola príjemnejšia čaj . Ak vy nemá rád chuť čaj z echinacey , konzumuje veľa ľudí s nachladnutím a chrípkou echinacea v tabletách alebo tinktúrach. Neobsahuje kofeín čaj z echinacey ako by niektorí mohli očakávať.

Na čo je teda čaj z echinacey dobrý?

Echinacea bolo zistené, že má protizápalové, antioxidačné a antivírusové vlastnosti a ako činidlo posilňujúce imunitu. Vďaka tomu je veľmi populárnym bylinným doplnkom, ktorý je dostupný v mnohých komerčných produktoch. Jeden z bežných spôsobov použitia Echinacea je vypiť ho v a čaj.

Okrem toho, ako si robíte čaj s kapsulami Echinacea? Komu urobiť a čaj , použite 2 čajové lyžičky echinacea na každý 8-uncový pohár veľmi horúcej (nie vriacej) vody. Nechajte lúhovať 15 minút a sceďte. Podľa potreby oslaďte medom.

Rovnako sa ľudia pýtajú, ako často by ste mali piť čaj z echinacey?

Niektorí ľudia používajú čaj z echinacey , 6-8 uncí, štyrikrát denne. Echinacea zobrazí sa do byť najúčinnejší kedy začala hneď, ako sa objavia príznaky, užíva sa mnohokrát denne a používa sa sedemkrát do 10 dní.

Ovplyvňuje echinacea krvný tlak?

St. Výsledkom môže byť zvýšenie v krvný tlak . Echinacea : Hoci echinacea je považovaný za užitočný pri znižovaní symptómov nachladnutia a chrípky, niektoré dôkazy naznačujú, že mení aj spôsob metabolizácie liekov. Môže sa tiež zvýšiť alebo znížiť krvný tlak.

Odporúča: