Prečo alkoholici berú kyselinu listovú?
Prečo alkoholici berú kyselinu listovú?

Video: Prečo alkoholici berú kyselinu listovú?

Video: Prečo alkoholici berú kyselinu listovú?
Video: 22# Martin, sestřih záznamu z přednášky v léčebně Horní Beřkovice, alkoholici na rovinu 2024, Jún
Anonim

Kyselina listová je dodávaný do chron alkoholik pacientom s cieľom zabrániť tejto situácii, pretože toto je hlavný nedostatok vitamínov, ktorým trpia. Akútna expozícia alkoholu, ako napríklad nárazové pitie, je jedným z najrozšírenejších modelov konzumácie etanolu, ktoré používajú dospievajúci.

Podobne sa môžete opýtať, je kyselina listová dobrá pre alkoholikov?

Kyselina listová je dodávaný do chron alkoholik pacientom s cieľom zabrániť tejto situácii, pretože toto je hlavný nedostatok vitamínov, ktorým trpia. Akútne alkohol expozícia, ako napríklad nárazové pitie, je jedným z najrozšírenejších modelov konzumácie etanolu, ktoré používajú dospievajúci.

Okrem toho, ako alkohol ovplyvňuje kyselinu listovú? Črevná absorpcia kyselina listová bol znížený v záchvatoch pitie alkoholikov a perspektívne aj u dobrovoľníkov kŕmených alkohol s nízkym folát diéty. Kŕmené mikročipy alkohol počas 1 roka sa vyvinuli znaky ALD v spojení so zníženou transláciou a zníženou aktivitou čreva folát dopravca.

Podobne sa môžete opýtať, prečo majú alkoholici nedostatok folátu?

[Poruchy folic metabolizmus kyseliny a homocysteínu pri zneužívaní alkoholu]. Chronická konzumácia alkoholu vedie k nedostatok tohto vitamínu v dôsledku ich diétnej nedostatočnosti, intestinálnej malabsorpcie, zníženého príjmu v pečeni a zvýšeného vylučovania telom, hlavne močom.

Aké nedostatky vitamínov sú spôsobené zneužívaním alkoholu?

Chronickí alkoholickí pacienti majú často nedostatok jedného alebo viacerých vitamínov. Nedostatky sa bežne vyskytujú folát , vitamín B6 , tiamín a vitamín A. Aj keď je nedostatočný príjem v strave hlavnou príčinou nedostatku vitamínov, môžu byť zapojené aj ďalšie možné mechanizmy.

Odporúča: