Čo sú to finty v destilácii?
Čo sú to finty v destilácii?

Video: Čo sú to finty v destilácii?

Video: Čo sú to finty v destilácii?
Video: 5 лучших легких футбольных финтов КОТОРЫХ ТЫ ЕЩЕ НЕ ВИДЕЛ | Футбольные финты обучение 2024, Júl
Anonim

Finty je názov pre tretiu frakciu destilátu prijatého z druhého destilácia v procese Pot Still. Tvoria nežiaduce posledné spustenia programu destilácia . Ako je uvedené vyššie, vrátia sa s preddavky na destilát Spirit Still, keď sa dobijú nízkymi vínami.

Podobne čo robiť s destiláciou hláv?

Akonáhle destilátor urobí prvý rez, hlavy sa spravidla buď likvidujú, alebo sa znova destilujú, aby sa z nich zachytilo viac alkoholu. Potom, čo sa destilátor rozhodne, že kvalita prichádzajúceho destilátu je dostatočne dobrá na to, aby sa uchovával na pitné účely, ostrihajú si „srdce“.

Za druhé, koľko hlavy vyhodíte pri destilácii? Zvyčajne ty možno očakávať okolo 10-20 percent hlavy a 10-20 percent chvostov z celkového objemu alkoholu. Koľko každý závisí od toho, čo ty kde sa vyrábajú a vyrábajú kongenéry a kde chutia. Poďakovať ty každý! Voňať a ochutnávať.

Tiež vedieť, aké sú nízke vína v destilácii?

Tento destilát, nazývaný „ nízke vína má koncentráciu asi 25–35% objemu alkoholu. Tieto nízke vína sa môže ďalej destilovať druhýkrát v hrnci, čím sa získa destilát s vyššou koncentráciou alkoholu. V prípade mnohých írskych whisky sa destilát destiluje ešte tretíkrát.

Na aký dôkaz prestanete destilovať?

Kedy Prestaňte destilovať Skúsení moonshiners sa spravidla zastavujú, kým sa alkohol z prania nezníži na hodnotu okolo 10-20 dôkaz . Nestojí to za čas a energiu destilovať ďalej oddeliť malý zvyšný alkohol z vody.