Je v poriadku užívať ibuprofén so železnými tabletkami?
Je v poriadku užívať ibuprofén so železnými tabletkami?

Video: Je v poriadku užívať ibuprofén so železnými tabletkami?

Video: Je v poriadku užívať ibuprofén so železnými tabletkami?
Video: Что ДЕЙСТВИТЕЛЬНО происходит, когда вы принимаете лекарства? 2024, Septembra
Anonim

Interakcia však môže stále existovať Môžete užívať ibuprofén s doplnkami železa? po ibuprofen , po pôrode je bežné. Nie je známa žiadna interakcia medzi nimi Ibuprofen a Doplnok železa v našich záznamoch. Nie je známa žiadna interakcia medzi nimi Doplnok Advil a Iron v našich záznamoch.

V dôsledku toho interferuje ibuprofén s absorpciou železa?

NSAID spôsobujú podráždenie gastrointestinálneho traktu (GI), krvácanie a železo strata. Žehlička doplnky môcť spôsobiť podráždenie GI. Avšak, železo Niekedy je potrebná suplementácia u ľudí užívajúcich NSAID, ak tieto lieky spôsobili dostatočnú stratu krvi železo nedostatok.

Môžete sa tiež opýtať, aké lieky interagujú s doplnkami železa? Niektoré z týchto antibiotík môžu interagovať so železom patrí ciprofloxacín (Cipro), enoxacín (Penetrex), norfloxacín (Chibroxin, Noroxin), sparfloxacín (Zagam), trovafloxacín (Trovan) a grepafloxacín (Raxar).

Je tiež v poriadku užívať Tylenol so železnými tabletkami?

Interakcie medzi vašimi drogy Neboli nájdené žiadne interakcie medzi Ferom Žehlička a Tylenol . To nutne neznamená, že neexistujú žiadne interakcie. Vždy sa poraďte so svojim poskytovateľom zdravotnej starostlivosti.

Môžem užívať lieky proti bolesti so železnými tabletami?

Buďte v bezpečí s liekmi. Urob nie vziať nesteroidné protizápalové lieky proti bolesti, pokiaľ vám to lekár nepovie. Patria sem aspirín, naproxén (Aleve) a ibuprofen (Advil, Motrin). Kvapalina plechovka železa zafarbiť zuby

Odporúča: