Čo je normálna hladina troponínu vo Veľkej Británii?
Čo je normálna hladina troponínu vo Veľkej Británii?

Video: Čo je normálna hladina troponínu vo Veľkej Británii?

Video: Čo je normálna hladina troponínu vo Veľkej Británii?
Video: Неисправность турбины на дизельном моторе. 2024, Jún
Anonim

Referencia rozsahy

<14 ng/l Normálny troponín . 14-30 ng/L Neurčiteľné Troponín : Nie je možné vylúčiť Akútne. Koronárny syndróm: zvážte ACS v spojení. s klinickým obrazom.

Vzhľadom na to, aká je normálna hladina troponínu?

Výsledky sú uvedené v nanogramoch na mililiter (ng/ml). The normálny rozsah pre troponín je medzi 0 a 0,4 ng/ml. Ostatné typy poranení srdca môžu spôsobiť nárast hladiny troponínu.

Podobne je vysoká hladina troponínu? Vysoká hladina troponínu môže naznačovať problém so srdcom. Srdce uvoľňuje troponín do krvi po úraze, ako je srdcový infarkt. Veľmi vysoké hladiny troponínu zvyčajne to znamená, že človek nedávno prekonal infarkt. Lekársky termín pre tento záchvat je infarkt myokardu.

Ak to vezmeme do úvahy, aká hladina troponínu naznačuje infarkt?

The hladina troponínu že naznačuje srdcový infarkt je úroveň nad referenčným rozsahom. Napríklad, ak je normálny referenčný rozsah uvedený ako 0,00 - 0,40. Potom je 0,41 technicky pozitívny, aj keď veľmi slabo, a 10 je veľmi pozitívny.

Čo znamená hladina troponínu 6?

Úrovne z troponínová plechovka sa zvýši v krvi do 3 až 6 hodiny po poranení srdca a môžu zostať zvýšené 10 až 14 dní. Normálne troponín hodnoty v sérii meraní počas niekoľkých hodín znamenajú, že je nepravdepodobné, že by sa zranilo srdce človeka.

Odporúča: