Aká trieda liekov je oseltamivir?
Aká trieda liekov je oseltamivir?

Video: Aká trieda liekov je oseltamivir?

Video: Aká trieda liekov je oseltamivir?
Video: 10 вопросов о прегабалине (LYRICA) от боли: использование, дозировки и риски 2024, Júl
Anonim

Oseltamivir je v a trieda liekov nazývaných inhibítory neuraminidázy. Funguje tak, že zastaví šírenie vírusu chrípky v tele.

Tiež viete, aká kategória drog je Tamiflu?

Tamiflu ( oseltamivir ) je antivírusový lieky ktorý blokuje pôsobenie chrípkových vírusov typu A a B vo vašom tele. Tamiflu používa sa na liečbu symptómov chrípky spôsobených vírusom chrípky u ľudí, ktorí majú príznaky menej ako 2 dni.

Na čo sa oseltamivir používa? Oseltamivir je použité na liečbu symptómov chrípky spôsobených vírusom chrípky u pacientov, ktorí majú príznaky menej ako 2 dni. Môže sa tiež podávať na prevenciu chrípky u ľudí, ktorí môžu byť vystavení, ale zatiaľ nemajú príznaky. Tento liek nebude liečiť bežnú chladu.

Možno sa tiež opýtať, je Tamiflu penicilín?

Ukážky Tamiflu „Zistilo sa, že nákup na internete obsahuje kloxacilín, druh antibiotika, ktorý môže mať nebezpečné vedľajšie účinky u ľudí, ktorí sú alergickí na penicilín . Oseltamivir sa môže používať aj na účely, ktoré nie sú uvedené v tomto sprievodcovi liekov.

Aký je názov oseltamiviru?

Oseltamivir . Oseltamivir , predávané pod značka Tamiflu , je antivírusový lieky používa sa na liečbu a prevenciu chrípky A a chrípky B (chrípka).

Odporúča: