Ako používate Roundup?
Ako používate Roundup?

Video: Ako používate Roundup?

Video: Ako používate Roundup?
Video: 5 DESHERBANTS TEST VINAIGRE BLANC LIDL ROUNDUP SOLABIOL CLAIRLAND NEUDORFF GROS SEL 2024, Jún
Anonim

Postriekajte nežiaduce buriny prípravkom Zaokrúhlenie kým nie sú poriadne mokré. Chcete získať kvety, stonky a listy akejkoľvek buriny, ktorú chcete zabiť. Výsledky by ste mali začať vidieť do šiestich hodín od aplikácie.

Ako dlho trvá, kým Roundup začne fungovať?

Sledujte pre viditeľný dôkaz o tom, že herbicíd účinkuje asi šesť hodín, pričom burina vädne a začína do žltá a potom úplne odumierajúca do korene v jednom do dva týždne. Herbicíd je po dvoch hodinách odolný voči dažďu.

Následne je otázkou, či je Roundup teraz bezpečné používať? Bezpečnejší a prírodný hubič buriny Bohužiaľ, najlepšia dostupná odpoveď dnes je „možno“. Kým nebudú k dispozícii ďalšie údaje, ktoré to potvrdzujú Zaokrúhlenie -a nielen jeho účinná látka glyfosát bezpečné pre ľudí, zvieratá a životné prostredie je dôležité mať na pamäti, že herbicíd je nezvratne toxín.

potrebujete po zaokrúhlení strhnúť burinu?

Burina Choroba Choroby rastlín a hmyz nie sú vôbec selektívne, pokiaľ ide o rastliny, a ovplyvňujú burina tiež. To isté platí, keď odstránite mŕtvy buriny po Roundupe alebo iný účinný herbicíd na použitie na mieste, ako ty nebude chcieť vo vašom komposte.

Potrebuje Roundup na svoju prácu slnko?

Potreba glyfosátu aplikovať, kým rastliny aktívne rastú a transpira vlhkosť, čo vyžaduje slnečného svetla . To znamená ty potrebovať uplatňovať glyfosát ráno, aby to začalo účinkovať v ten deň. Aplikujte teda ráno v deň, keď sa očakáva, že bude slnečno a teplo bez dažďa.

Odporúča: