Na čo sa používajú očné kvapky?
Na čo sa používajú očné kvapky?

Video: Na čo sa používajú očné kvapky?

Video: Na čo sa používajú očné kvapky?
Video: Джо Диспенза. Исцеление в квантовом поле. Joe Dispenza. Healing in the quantum field 2024, Júl
Anonim

Tento liek je použité na úľavu od bolesti, preťaženia a opuchu spôsobeného stredom ucho zápal (akútny zápal stredného ucha). Tento liek je tiež použité pomôcť odstrániť ušný maz. Tento výrobok obsahuje 2 hlavné lieky. Benzokaín je topické anestetikum, ktoré pomáha tlmiť bolesť.

Vzhľadom na to, ako dlho trvá, kým začnú fungovať antibiotické ušné kvapky?

Väčšina ľudí sa vnútri cíti lepšie 48 až 72 hodín a majú minimálne alebo žiadne príznaky do 7 dní. Informujte svojho lekára, ak vaša bolesť alebo iné príznaky nereagujú v tomto časovom rámci.

Podobne na čo sa používa ušné riešenie? Ofloxacín patrí do skupiny liekov nazývaných antibiotiká. Ofloxacín ušné riešenie je zvyknutý liečiť infekcie zvukovodu. Tiež je zvyknutý liečiť infekcie stredného ucha u pacientov s neporušenými tympanickými membránami (otvory alebo trubice v bubienkoch).

Ak vezmeme do úvahy tieto, aké sú vedľajšie účinky ušných kvapiek?

VEDĽAJŠIE ÚČINKY : Mierne podráždenie/nepríjemné pocity v ucho závrat, bolesť hlavy, bolesť ucha , alebo môžu nastať zmeny chuti. Ak niektorý z týchto účinky pretrvávať alebo sa zhoršovať, ihneď to oznámte svojmu lekárovi alebo lekárnikovi.

Bežné vedľajšie účinky môžu zahŕňať:

  • bolesť hlavy;
  • závraty; alebo.
  • mierna bolesť ucha alebo svrbenie po použití ušných kvapiek.

Ako dlho nechávate kvapky v uchu?

Zostaňte ležať s nakazenými ucho nahor po dobu 5 minút. Ty môže pumpovať zapadne miernym tlakom na prednú stranu ucho . Vložte kvapkadlo do fľaše a utiahnite uzáver. Po 5 minútach môžu byť všetky zvyškové kvapky zotreté alebo zachytené vatou.

Odporúča: