Prečo vás alkohol na druhý deň unaví?
Prečo vás alkohol na druhý deň unaví?

Video: Prečo vás alkohol na druhý deň unaví?

Video: Prečo vás alkohol na druhý deň unaví?
Video: Me Subo Arriba - La Insuperable ( Complot Records ) Video Oficial 4K Dir. By Freddy Graph 2024, Jún
Anonim

To je preto, že alkohol môže znížiť množstvo rýchleho pohybu očí (REM) spať ťa dostať, odísť ty pocit ospalosti, nedostatok energie a ty môže byť ťažšie skoncentrovať ďalší deň.

Navyše vás môže pitie nasledujúci deň unavovať?

Kedy piješ alkohol pred spaním ty môže spadnúť do hĺbky spať rýchlejšie. To je dôvod, prečo niektorí ľudia zistili pitie alkoholu pomáha ich odísť do spať . Toto môcť odísť ty pocit unavený ďalší deň bez ohľadu na to, ako dlho ty ostat v posteli.

Okrem toho spôsobuje alkohol únavu? „Tvoj únava môže ísť o trvalú kocovinu symptómy a je to jeden z najbežnejších príčiny dospelí majú nízku hladinu energie, “hovorí doktor Harold Jonas. Alkohol môže vážne narušiť váš spánok zasahovaním do chemických procesov vášho tela potrebných na zvukový spánok.

Podobne sa môžete opýtať, prečo som po pití taký unavený?

Alkohol pôsobí na receptory GABA-A urobiť ľudia (okrem chronických alkoholikov) cítiť ospalejšie ako obvykle po iba zopár nápoje . Ale prečo alkohol tiež rušiť spať ? Keď sa to stane, GABA-Areceptory sa pohnú od povrch neurónu do vnútra neurónu, kde sa sú degradovaný, povedal Morrowsa.

Ako alkohol ovplyvňuje váš spánok?

Podľa the zistenia, alkohol robí dovoliť zdravým ľuďom padnúť spí rýchlejšie a spať na chvíľu hlbšie, ale znižuje to rýchly pohyb očí (REM) spať . A the viac piješ pred spaním, the výraznejšie tieto efekty. To je the štádium spať keď ľudia snívajú, a považuje sa to za berestoratívne.

Odporúča: