Môžete zmiešať albuterol a ipratropium v rozprašovači?
Môžete zmiešať albuterol a ipratropium v rozprašovači?

Video: Môžete zmiešať albuterol a ipratropium v rozprašovači?

Video: Môžete zmiešať albuterol a ipratropium v rozprašovači?
Video: Разработал часы на ИВ-18 на ПЛИС. Altera EPM240 2024, Júl
Anonim

Kombinácia albuterol a ipratropium prichádza ako roztok (kvapalný) na vdýchnutie ústami pomocou a rozprašovač (stroj, ktorý premieňa lieky na hmlu, ktorá môcť inhalovať) a ako sprej na vdýchnutie ústami pomocou inhalátora. Urob nepoužívajte viac ako 2 ďalšie dávky rozprašovač riešenie za deň.

Tiež prečo je ipratropium kombinované s albuterolom?

Ipratropium a kombinácia albuterolu používa sa na kontrolu symptómov pľúcnych chorôb, ako je astma, chronická bronchitída a emfyzém. Používa sa tiež na liečbu zablokovania prúdenia vzduchu a na predchádzanie zhoršeniu chronickej obštrukčnej choroby pľúc (CHOCHP) u pacientov, ktorí potrebujú iný liek.

Následne je otázkou, či je možné ipratropium a albuterol zmiešať dohromady. Ipratropium môže byť zmiešané s albuterol ak sa použije do jednej hodiny od miešanie . Miešanie kromolyn s inými liekmi sa neskúmal, aj keď existuje dlhá klinická história miešanie kromolyn a albuterol.

Otázkou tiež je, či je možné ipratropiumbromid použiť s albuterolom?

Tieto dva lieky spolu pôsobia na otvorenie dýchacích ciest v pľúcach. DuoNeb® ( ipratropiumbromid a albuterol síran) je použité na pomoc pri zúžení dýchacích ciest (bronchospazmus), ku ktorému dochádza pri chronickej obštrukčnej chorobe pľúc (CHOCHP) u dospelých pacientov, ktorí potrebujú použiť viac ako jeden bronchodilatačný liek.

Môžete zmiešať albuterol a budesonid v rozprašovači?

Informácie o predpisovaní lieku Pulmicort ® inhalačné suspenzie (značka budesonid ) uvádza, že inhalačná suspenzia môcť byť zmiešané s inými inhalačnými roztokmi (napr. terbutalín, albuterol kromolyn, ipratropium). Informácie o liekoch AHFS [4] neobsahujú žiadnu monografiu budesonid inhalačný roztok.

Odporúča: