Kedy môžem piť mlieko po užití doplnkov železa?
Kedy môžem piť mlieko po užití doplnkov železa?

Video: Kedy môžem piť mlieko po užití doplnkov železa?

Video: Kedy môžem piť mlieko po užití doplnkov železa?
Video: Kxtten, Kraii - Как же он чувствует (Single 2022) 2024, Jún
Anonim

Budeš potrebovať brať železo so sebou malé množstvo jedla, aby ste sa tomuto problému vyhli. Mlieko , vápnik a antacidá mal by NIE JE možné užívať súčasne s doplnky železa . Ty mal by počkajte najmenej 2 hodiny po jesť tieto jedlá predtým branie tvoj doplnky železa.

Je možné týmto spôsobom užívať tablety železa s mliekom?

Napriek tomu doplnky možno najlepšie budete pracovať na prázdny žalúdok vziať ich s jedlom, aby vám nepokazili žalúdok. Nemal by si užívajte doplnky železa s mlieko , kofeín, antacidá alebo vápnik doplnky . Títo môcť znížiť množstvo železo ktorý je absorbovaný.

Okrem vyššie uvedených, môžem užívať doplnky železa v noci? Ideálny čas na branie an doplnok železa je jednu hodinu pred jedlom alebo dve hodiny po jedle, aby sa zabezpečil prázdny žalúdok. Vziať tvoj doplnok pred spaním. Toto bude pravdepodobne najľahší čas na prázdny žalúdok. Prerušte príjem potravy dve hodiny pred spaním bude majú aj ďalšie výhody.

kedy mám ráno alebo večer užívať doplnky železa?

Vo väčšine prípadov je najlepší čas na to užívajte doplnky železa je asi hodinu pred jedlom alebo dve hodiny po jedle. Doplnky železa najlepšie je ich zapiť vodou na prázdny žalúdok. Existuje dlhý zoznam potravín, ako je káva, čaj alebo mlieko, ktoré interferujú s absorpciou železa železo.

Ako dlho po užití železa môžete piť kávu?

Osobám s rizikom nedostatku železa sa však odporúča vyhnúť sa káve a kofeínu počas jedla a aspoň počkať jedna hodina po jedle pred konzumáciou.

Odporúča: