Je úsmev úsmevom pre vaše zdravie?
Je úsmev úsmevom pre vaše zdravie?

Video: Je úsmev úsmevom pre vaše zdravie?

Video: Je úsmev úsmevom pre vaše zdravie?
Video: Не делайте это в понедельник, чтобы не впустить беды и нищету в дом. Народные приметы 2024, Smieť
Anonim

Akt s úsmevom aktivuje nervové správy, ktoré sú prospešné tvoje zdravie a šťastie. ten pocit- dobre neurotransmitery-dopamín, endorfíny a serotonín-sa všetky uvoľňujú, keď a usmej sa bliká naprieč tvoj aj tvár (4). Toto nielen uvoľňuje tvoj telo, ale môže aj znížiť tvoj srdcový tep a krvný tlak.

Keď to vezmeme do úvahy, aké sú výhody úsmevu?

s úsmevom ponúka nielen zlepšenie nálady, ale pomáha nášmu telu uvoľňovať kortizol a endorfíny, ktoré poskytujú mnohé zdravie výhody vrátane: Znížený krvný tlak. Zvýšená vytrvalosť. Znížená bolesť.

Po druhé, čo sa stane, keď sa usmejete? S úsmevom aktivuje uvoľňovanie poslov dobrej nálady, ktorí pôsobia v boji proti stresu [3]. Keď usmej sa bliká vám cez tvár; dopamín, endorfíny a serotonín sa uvoľňujú do vášho krvného obehu, vďaka čomu sa vaše telo nielen uvoľní, ale aj zníži váš srdcový tep a krvný tlak.

Za druhé, aké sú výhody úsmevu a smiechu?

Tvrdí to štúdia WebMD smiech , ktorý často začína na a usmej sa , zvyšuje imunitné bunky a protilátky bojujúce proti infekciám, čo zlepšuje vašu odolnosť voči chorobám. To je správne, s úsmevom alebo smejúci sa aktivuje a zmierňuje vašu stresovú reakciu.

Ako úsmev pôsobí na ostatných?

S úsmevom aktivuje neuropeptidy, ktoré bojujú so stresom, a odošle do vášho tela správu, že ste šťastní. Dopamín, endorfíny a serotonín – neurotransmitery spojené s potešením – sa tiež uvoľňujú, keď usmej sa . Takže nielen urobiť cítite sa lepšie, ale váš srdcový tep a krvný tlak sa znižujú.

Odporúča: