Aké služby Camhs poskytujú?
Aké služby Camhs poskytujú?

Video: Aké služby Camhs poskytujú?

Video: Aké služby Camhs poskytujú?
Video: ЧТО ПРОИСХОДИТ ПРИ ОЦЕНКЕ CAMHS 2024, Júl
Anonim

KAMERY sú NHS služieb ktorá hodnotí a zaobchádza s mladými ľuďmi s problémami emocionálneho, behaviorálneho alebo duševného zdravia. KAMERY podpora zahŕňa depresiu, problémy s jedlom, sebapoškodzovanie, zneužívanie, násilie alebo hnev, bipolárnu poruchu, schizofréniu a úzkosť, aby sme vymenovali aspoň niektoré.

Jednoducho, aká je úloha Camhs?

KAMERY sú špecializované služby duševného zdravia NHS pre deti a mládež. Ponúkajú hodnotenie, diagnostiku, liečbu a podporu mladým ľuďom, ktorí majú problémy s emóciami, správaním alebo duševným zdravím.

Aké sú tiež 4 vrstvy Camhov? CAMHS Úroveň 4 sú špecializované služby, ktoré poskytujú hodnotenie a liečbu deťom a mladým ľuďom s emocionálnymi, behaviorálnymi alebo duševnými problémami. Existujú štyri úrovne starostlivosti. Úrovne jedna až tri sú založené na komunite alebo ambulantne a sú poverené klinickými skupinami a miestnymi úradmi.

Podobne sa dá opýtať, pre aký vek je Camhs?

KAMERY očakáva sa od nich práca s deťmi a mladými ľuďmi až do r Vek z 18.

Čo zahŕňa hodnotenie Camhs?

KAMERY je skratka pre Child and Adolescent MentalHealth Service. Naším cieľom je poskytnúť hodnotenie a liečebné služby pre deti a mladých ľudí, ktorí majú emocionálne alebo duševné problémy.

Odporúča: