Aký typ slova je Tore?
Aký typ slova je Tore?

Video: Aký typ slova je Tore?

Video: Aký typ slova je Tore?
Video: ОДЕССА 16 Марта. ХОРОШИЕ ЦЕНЫ В Магазине и на РЫНКЕ 2024, Jún
Anonim

sloveso (používa sa s predmetom), roztrhal alebo (archaické) tárovanie, roztrhané alebo (archaické) tára, trhanie. roztrhnúť alebo roztrhať násilím, najmä aby zostali rozstrapkané alebo nepravidelné okraje.

Viete tiež, aký typ slova sa trhá?

1. Roztrhnúť , rend, rip znamená roztrhnúť. Komu roztrhnúť je rozdeliť vlákna niečoho odtrhnutím, zvyčajne tak, aby zostali rozstrapkané alebo nepravidelné okraje: do roztrhnúť otvoriť list. Rend znamená silu alebo násilie v trhanie oddelene alebo na kusy: roztrhať si šaty v smútku.

Následne je na mieste otázka, aké je sloveso na slzu? the sloveso je roztrhnúť /roztrhol/ roztrhané . Podstatné meno je roztrhnúť . Ak myslíš / roztrhnúť / ako v Tam boli slzy v jej očiach, keď videla svoje dieťa prvýkrát, potom sloveso je roztrhnúť /roztrhané/roztrhané. Podstatné meno je roztrhnúť.

Je v tejto súvislosti roztrhané prídavné meno?

roztrhané . Definícia roztrhané je roztrhané alebo skartované. Príkladom roztrhané používa sa ako prídavné meno je fráza roztrhané džínsy “, čo znamená džínsy s dierami v nich.

Čo znamená pretrhnúť?

pretrhnúť (niečo) 1. Prederaviť, roztrhnúť alebo roztrhnúť cez niečo s veľkou rýchlosťou alebo silou. Dieťa pretrhnutý baliaci papier s manickým vzrušením. Pohnúť cez niečo alebo nejaké miesto s veľkou rýchlosťou, najmä bezhlavým, bezohľadným spôsobom.

Odporúča: