Je Gatorade pre vás dobrý, keď máte žalúdočnú virózu?
Je Gatorade pre vás dobrý, keď máte žalúdočnú virózu?

Video: Je Gatorade pre vás dobrý, keď máte žalúdočnú virózu?

Video: Je Gatorade pre vás dobrý, keď máte žalúdočnú virózu?
Video: Drinks to Rehydrate from that Stomach Bug! 2024, Septembra
Anonim

Skúste si napiť vody, Gatorade alebo iné nápoje každú hodinu na doplnenie stratenej vody a elektrolytov, ktoré vaše telo stráca. Cukor a sodík v týchto nápojoch môcť niekedy viesť vaše telo k ďalšej dehydratácii! Ďalším populárnym riešením na riešenie dehydratácie, hnačky a vracania je Pedialyte.

Okrem toho mám piť Gatorade, keď mám žalúdočnú chrípku?

Pitie elektrolyty - nápoje s elektrolytmi, ako napr Gatorade Powerade a Pedialyte sú navrhnuté tak, aby dopĺňali živiny ako draslík a sodík, ktoré vaše telo stráca hnačkou. Títo nápoje majú nízky obsah cukru a pomáhajú rehydratovať bunky bez zaťaženia tráviaceho systému.

Podobne, čo môžem piť so žalúdočným vírusom? Ľudia s žalúdka chrípka by mala piť veľa tekutín, ako je číra sóda, čisté bujóny alebo športy bez kofeínu nápoje . Pomalé dúšky pomáhajú znižovať množstvo tekutín. Ľudia, ktorí si nedokážu udržať jedlo resp piť páperie sa môže občerstviť na ľadových lupienkoch, aby zostalo hydratované.

Okrem horeuvedených, je pre vás Gatorade dobrá, keď ste chorí?

Gatorade môže ponúknuť a dobre nápoj na doplnenie vody pre športovcov zapojených do intenzívneho cvičenia a aktivity. Gatorade môže tiež pomôcť nahradiť elektrolyty stratené počas choroby, ktorá zahŕňa záchvaty vracania alebo hnačky, alebo po dlhšom vystavení nadmernému teplu.

Je pre vás Gatorade dobrý, keď máte hnačku?

Kedy máte hnačku , vaše telo stráca tekutinu (tekutinu) a môžeš dehydratovať. Pokúste sa vyhnúť nečírym tekutinám, ako je mlieko, džúsy a limonády, pretože tieto môcť vlastne urobiť hnačka horšie. Môžeš nahraďte elektrolyty pitím športových nápojov, ako napr Gatorade alebo PowerAde, alebo Pedialyte.

Odporúča: