Môžem použiť mikonazol na svrbenie?
Môžem použiť mikonazol na svrbenie?

Video: Môžem použiť mikonazol na svrbenie?

Video: Môžem použiť mikonazol na svrbenie?
Video: How to Treat a Yeast Infection with OTC Creams. 2024, Septembra
Anonim

Miconazole je použité na liečbu kožných infekcií, ako je atletická noha, jock svrbenie , lišaj a iné plesňové kožné infekcie (kandidóza). Miconazole je azolové antimykotikum, ktoré pôsobí tak, že zabraňuje rastu plesní.

Podobne môžete použiť Monistat na jock svrbenie?

Monistat -Derm. Mikonazol topical je antifungálny liek. Mikonazol topical (na kožu) sa používa na liečbu kožných infekcií, ako je noha športovca, jock svrbenie lišaj, tinea versicolor (huba odfarbujúca pokožku) a kvasinkové infekcie kože.

Podobne, ktoré antimykotikum je najlepšie na svrbenie? Celkovo je najlepším liekom na svrbenie lokálny antifungálny krém mikonazol , klotrimazol alebo terbinafín, za predpokladu, že tento stav je spôsobený hubou. Ak sa svrbenie nezlepší do dvoch až troch týždňov liečby, je potrebné vyhľadať lekára.

Môžem týmto spôsobom použiť krém na vyrážku z plienky na svrbenie?

Mikonazol a oxid zinočnatý, topické masť je pre používať iba na vyrážky od plienky ktoré diagnostikoval lekár. Sprejová forma je použité na liečbu plesňových infekcií kože, ako je napríklad športová noha (tinea pedis), jock svrbenie (tinea cruris) alebo lišaj (tinea corporis).

Liečba mikonazolom na plesne nechtov?

Miconazole pre plesňové kožné infekcie Daktarin. Použiť mikonazol krém raz alebo dvakrát denne po dobu a klinec infekcia. Pokračujte v používaní mikonazol asi týždeň potom, čo všetky príznaky infekcie pominuli.

Odporúča: