Čo je EC a SC v pesticídoch?
Čo je EC a SC v pesticídoch?

Video: Čo je EC a SC v pesticídoch?

Video: Čo je EC a SC v pesticídoch?
Video: Курс чешского 1.6: В чем разница между "Ú" i "Ů"? 2024, Júl
Anonim

Pesticídy prichádzajú v rôznych formuláciách. Jedným z nich je suspenzný koncentrát ( SC ) formulácia s tuhou účinnou látkou dispergovanou vo vode. ES je emulgovateľný koncentrát ( ES ), ktorý je stále jedným z najbežnejších typov prípravkov na ochranu rastlín na celom svete.

Čo týmto spôsobom znamená SC v pesticídoch?

Suspenzný koncentrát

Okrem toho, čo je EC v chemikálii? Emulgovateľný koncentrát ( ES ) ES sú stále jedným z najbežnejších typov prípravkov na ochranu rastlín na celom svete. Kedy ES formulácie sa zriedia vodou v rozprašovacej nádrži a vytvoria spontánnu emulziu s kvapkami emulzie vo veľkostnom rozmedzí 0,1 až 1,0 µm.

Následne je otázkou, čo znamená ES v pesticídoch?

Návrat do Insekticíd formulácie, Insekticíd Koncentráty. Emulgovateľný koncentrát je jednoducho tekutý koncentrát, ktorý je pridaný do vody na vytvorenie vášho pesticíd Riešenie. Väčšinou, EC je označenie pre emulgátor insekticíd (alebo fungicíd) koncentrovaný výrobok.

Aké sú typy formulácií pesticídov?

Niektorí insekticídne formulácie zahŕňajú prach, gély, granule, kvapaliny, aerosóly, zmáčateľné prášky, koncentráty a vopred zmiešané roztoky. A formulácia pesticídov obvykle pozostáva z aktívnej zložky a niekoľkých neaktívnych materiálov nazývaných adjuvans alebo prísady.