Funguje duloxetín okamžite?
Funguje duloxetín okamžite?

Video: Funguje duloxetín okamžite?

Video: Funguje duloxetín okamžite?
Video: TYTO PSYCHOLOGICKÉ TRIKY FUNGUJÍ NA KAŽDÉHO 2024, Júl
Anonim

Ako dlho Robí Chce to Duloxetín Komu Práca ? Spánok, energia alebo chuť do jedla môžu v priebehu prvých 1 až 2 týždňov vykazovať určité zlepšenie. Zlepšenie týchto fyzických symptómov môže byť dôležitým včasným signálom, že liek je pracovné.

Podobne ako rýchlo účinkuje Cymbalta na bolesť?

Maximálna dávka môže byť až 120 mg denne. Duloxetín možno užívať týždne, kým sa neobjavia príznaky zlepšenia. Zlepšenie fyzických symptómov, ako je spánok, chuť do jedla a energia, sa spravidla deje rýchlejšie, spravidla do dvoch týždňov. Zlepšenie nálady môže trvať ako dlho ako osem týždňov, aby nadobudli účinnosť.

Okrem vyššie uvedených, pomáha vám Cymbalta spať? duloxetín môže vám zlepšiť náladu, spať , chuť do jedla a energetickú úroveň, a znižuje nervozitu. to môcť tiež znižuje bolesť v dôsledku určitých zdravotných stavov. duloxetín je známy ako inhibítor spätného vychytávania serotonínu a norepinefrínu (SNRI).

Okrem toho, aký je najlepší denný čas na užívanie Cymbalty?

to je najlepšie do užite duloxetín zároveň čas každý deň . Väčšina ľudí vziať to pri rano Ak zistíte, že sa po rannom užití cítite ospalo, skúste si ho užiť večer. Kapsuly sa majú prehltnúť celé a zapiť pohárom vody.

Cíti sa vám Cymbalta ešte horšie ako lepšie?

Niektorí Ľudia sa cítia horšie na antidepresívach ako Cymbalta . Nový výskum ukazuje, že zatiaľ čo mnohé antidepresíva Pomoc väčšina ľudí ktorí ich berú, malá skupina ľudí ktorí ich berú bude vlastne cítiť viac depresívne, ako keby práve užívali placebo alebo cukrovú tabletku.

Odporúča: