Ako odstránite Nclex PPE?
Ako odstránite Nclex PPE?

Video: Ako odstránite Nclex PPE?

Video: Ako odstránite Nclex PPE?
Video: Как подготовиться к NCLEX test, вебсайты, приложения?/Лицензия медсестры в Америке-Registered Nurse 2024, Jún
Anonim

Odstránenie OOP Otázka! - Odstrániť rukavice, Odstrániť Šaty, vykonajte hygienu rúk, Odstrániť Ochrana očí, Odstrániť Vykonajte hygienu rúk maskou alebo respirátorom N95. rukavice, okuliare alebo tvárový štít, plášť, masku alebo respirátor a hygienu rúk.

Otázkou tiež je, aké je správne poradie odstránenia OOPP?

Pred nasadením vykonajte hygienu rúk OOP . The objednať na nasadenie OOP je zástera alebo plášť, chirurgická maska, ochrana očí (v prípade potreby) a rukavice. The príkaz na odstránenie OOPP sú rukavice, zástera alebo plášť, ochrana očí, chirurgická maska.

Po druhé, ako používate OOP pri ošetrovateľstve? Postup nasadenia a vybratia OOPP by mal byť prispôsobený konkrétnemu typu OOP.

  1. ZNÍŽENÉ. • Úplne zakryte trup od krku po kolená, ruky.
  2. MASKA ALEBO RESPIRÁTOR. • V strede zaistite kravaty alebo elastické pásy.
  3. OKULIARE ALEBO Tvárový štít.
  4. RUKAVICE.
  5. RUKAVICE.
  6. OKULIARE ALEBO Tvárový štít.
  7. ZNÍŽENÉ.
  8. MASKA ALEBO RESPIRÁTOR.

Podobne sa kladie otázka, kedy treba OOP vymeniť?

Keď šaty alebo plné OOP je nosený, OOP by mali byť odstránené pri dverách alebo v predsieni. Respirátory mal by vždy odstráňte mimo pacientskej miestnosti po zatvorení dverí. Hygiena rúk mal by byť predsa vykonaná OOP je odstránený. Jednou rukou v rukavici uchopte vonkajšiu stranu protiľahlej rukavice v blízkosti zápästia.

V akom poradí nepoužívate OOPP?

Keď róba alebo plná OOP je nosený, OOP by mali byť odstránené pri dverách do miestnosti pre pacientov alebo v predsieni. Respirátory mal by akonáhle sú dvere zatvorené, vždy ich vezmite mimo pacientskej miestnosti. Strhnite plášť z krku a ramena. Otočte kontaminovanú stranu (von) smerom dovnútra.

Odporúča: