Prečo Paul Winchell vynašiel umelé srdce?
Prečo Paul Winchell vynašiel umelé srdce?

Video: Prečo Paul Winchell vynašiel umelé srdce?

Video: Prečo Paul Winchell vynašiel umelé srdce?
Video: Origins Of Jerry And Knuck ~ Winchell-Mahoney Time (Paul Winchell & Jerry Mahoney) 2024, Jún
Anonim

Potom, čo Heimlich pozval Winchell niekoľkokrát sledovať operáciu vo svojej operačnej sále, Winchell mal myšlienka vytvoriť umelé srdce že si myslel, že by mohol pomôcť udržať krv v obehu cez ťažký otvorený- Srdce chirurgický zákrok, aby mal pacient väčšiu šancu, že sa cez to zúfalo dostane

Potom Paul Winchell vynašiel umelé srdce?

Robert Jarvik bol označovaný ako „vynálezca umelé srdce , “dokumenty z Patentového úradu Spojených štátov amerických ukazujú, že 6. februára 1961 Paul Winchell podal na neho patent umelé srdce . 16. júla 1963, oveľa skôr, než kedy bol Jarvik-7, mu bol udelený patent (3097366) vynašiel.

Za druhé, prečo AbioCor vynašiel umelé srdce? AbioCor bol celkom umelé srdce (TAH) vyvinutá spoločnosťou AbioMed so sídlom v Massachusetts. to bol plne implantovateľné do pacienta vďaka kombinácii pokroku v miniaturizácii, biosenzoroch, plastoch a prenose energie. The AbioCor bežal na nabíjateľný zdroj energie.

Podobne sa možno pýtať, kto vynašiel umelé srdce a prečo?

Externé čerpadlo úspešne obišlo Srdce psa viac ako hodinu. Paul Winchell vynašiel an umelé srdce s pomocou Henryho Heimlicha ( vynálezca Heimlichovho manévru) a vlastnil prvý patent na takéto zariadenie.

Aký bol účel umelého srdca?

An umelé srdce je protetická pomôcka, ktorá sa implantuje do tela, aby nahradila pôvodnú biologickú Srdce . Je odlišný od a srdcové čerpadlo, čo je externé zariadenie používané na zabezpečenie funkcií oboch Srdce a pľúca. Teda, srdcové pumpa nemusí byť pripojená k obom krvným okruhom.

Odporúča: