Obsahujú želé fazuľa xylitol?
Obsahujú želé fazuľa xylitol?

Video: Obsahujú želé fazuľa xylitol?

Video: Obsahujú želé fazuľa xylitol?
Video: Maskarponės ŽALIASIS keto torčiukas 2024, Jún
Anonim

Prehľadali sme webovú stránku jedného z najznámejších želatínové fazuľky výrobcovia - Jelly Belly , a zistil, že neexistuje xylitol vo svojich cukríkoch. Aj malé množstvo Xylitol môže viesť k rôznym nebezpečným vedľajším účinkom u vášho šteniatka, ako je náhly pokles hladiny cukru v krvi, letargia, vracanie alebo záchvaty.

Obsahujú želé v tejto súvislosti xylitol?

Existujú želatínové fazuľky , nafúknuté kurčatá marshmallow, kandizované vajcia a ďalšie, z ktorých všetky môžu spôsobiť gastrointestinálne poruchy u zvierat. Najnebezpečnejšie sú však výrobky obsahujúci xylitol , umelé sladidlo.

Za druhé, aké sú zložky želé z želé? K základným zložkám želé patrí cukor tapiokový alebo kukuričný sirup a pektín alebo škrob. Tiež sú zahrnuté relatívne malé množstvá emulgačného činidla lecitínu, činidiel proti peneniu, jedlého vosku, ako je karnaubský vosk alebo včelí vosk, soli a cukrárskej polevy.

Tiež viete, sú želé fazuľa toxické pre psov?

Želatínové fazuľky nie sú bezpečné pre psov - a nie je to len preto, že sú sladkým, nezdravým občerstvením. Ale nielen cukor robí želatínové fazuľky zlé pre psov . Želatínové fazuľky obsahovať množstvo ďalších prísad, v závislosti od zvolenej značky to môže byť extrémne škodlivé , dokonca smrteľné, pre tvoje pes.

Je Jelly Belly bez orieškov?

Želé želé sú lepok zadarmo , bez arašidov , mliečne výrobky zadarmo , tučný zadarmo a priateľský k vegetariánom.

Odporúča: