Ako podávate Rabipur?
Ako podávate Rabipur?

Video: Ako podávate Rabipur?

Video: Ako podávate Rabipur?
Video: Блинчики на молоке. Получаются всегда! Лучший рецепт теста для блинов без соды, дрожжей и воды 2024, Júl
Anonim

Rabipur u malých detí sa musí podať intramuskulárnou injekciou do deltového svalu (sval nadlaktia) alebo do laterálnej laterálnej oblasti stehna. Vakcína sa nesmie podávať intragluteálnou (v gluteálnom svale) injekciou.

Tiež, ako spravujete Antirabies?

Režim s piatimi dávkami je podávané v dni 0, 3, 7, 14 a 28 do deltového svalu. Štvordávkový režim je podávané ako dve dávky v deň 0 (jedna dávka do pravého a jedna do ľavého ramena (deltové svaly) a potom jedna dávka do 7. a 21. dňa do deltového svalu.

Aké je tiež použitie vakcíny Rabipur? Rabipur je použité aby sa zabránilo infekcii vírusom, ktorý spôsobuje besnota . Vakcína proti besnote funguje tak, že spôsobuje, že si vaše telo vytvára vlastnú ochranu (protilátky) pred vírusom. The vakcína obsahuje besnota vírusy, ktoré boli úplne deaktivované chemickým spracovaním, takže vakcína nemôže spôsobiť besnota.

Tiež vedieť, kedy by som mal užívať injekciu Rabipur?

Keď je daný RABIPUR môžu byť poskytnuté ľuďom po nich mať bol vystavený infekcii besnotou. Zvyčajný kurz je 4 až 5 injekcie , podávané v intervaloch 3 alebo 4 týždne. „Predexpozícia“: RABIPUR môžu byť vopred podané ľuďom ohrozeným infekciou besnotou.

Ako dlho je Rabipur účinný?

RABIPUR môžu byť vopred podané ľuďom s rizikom nákazy besnotou. Zvyčajný priebeh sú 3 injekcie podávané v intervaloch počas 3 - 4 týždňov. „Posilňovacie injekcie“: Po dvoch až piatich rokoch môže byť v závislosti od okolností potrebná posilňovacia injekcia.

Odporúča: