Čo je to elektromagnetická expozícia?
Čo je to elektromagnetická expozícia?

Video: Čo je to elektromagnetická expozícia?

Video: Čo je to elektromagnetická expozícia?
Video: 300 КОШЕК. ПРИЮТ ДЛЯ КОТОВ. Одесса. Как помочь?? 2024, Septembra
Anonim

Vystavenie do elektromagnetické polia nie je novým fenoménom. Keď elektrické polia pôsobia na vodivé materiály, ovplyvňujú rozloženie elektrických nábojov na ich povrchu. Spôsobujú tok prúdu telom k zemi. Nízkofrekvenčné magnetické polia indukujú cirkulujúce prúdy v ľudskom tele.

Čo sa teda stane, keď ste vystavení elektromagnetickým poliam?

Možné účinky na zdravie Vystavenie na elektrické, magnetické a elektromagnetické polia (EMF), ak oni sú silné, môžu mať krátkodobé účinky na zdravie. Vystavenie nízka frekvencia poliach ktoré sú dostatočne silné, môžu viesť k závratom, videniu svetelných zábleskov a pocitu mravčenia alebo bolesti prostredníctvom stimulácie nervov.

Ovplyvňujú elektromagnetické vlny aj ľudské telo? Externé elektrické a magnetické polia pri nízkych frekvenciách indukujú malé cirkulačné prúdy vo vnútri telo . Hlavný účinok rádiofrekvencie elektromagnetické polia sa zahrieva telo tkanivá. Nie je pochýb o tom, že krátkodobé vystavenie veľmi vysokým hladinám elektromagnetické polia môcť byť škodlivé pre zdravie.

Následne sa tiež môže niekto opýtať, čo je to bezpečné čítanie EMF?

EMF sa merajú v miliGauss (mG). Agentúra na ochranu životného prostredia odporúča, aby ste obmedzili svoju expozíciu na 0,5 mG až 2,5 mG. Keď ste tri stopy ďaleko od mikrovlnnej rúry, vystavíte sa až 25 mG.

Ovplyvňujú elektromagnetické polia ľudí?

Elektromagnetické polia ovplyvňujú človeka Bunky. Súhrn: Elektromagnetické polia , podobné tým, ktoré sa nachádzajú v nadzemných elektrických vedeniach, môžu mať biologické účinok na ľudský bunky, an účinok to by mohlo prispieť ku komplexnému bunkovému procesu, ktorý vedie k rakovine, ukazuje výskum na Michigan State University.

Odporúča: