Získame alebo stratíme v októbri hodinu?
Získame alebo stratíme v októbri hodinu?

Video: Získame alebo stratíme v októbri hodinu?

Video: Získame alebo stratíme v októbri hodinu?
Video: Любим психотрилър, Ремарк, Хирошима и още прочетени книги 2024, Smieť
Anonim

V sobotu večer si nastavte hodiny dopredu hodinu (t.j. prehrávať jeden hodinu ) na „jar vpred“. Letný čas končí v nedeľu 1. novembra 2020 , o 2:00 hod. V sobotu večer si nastavte hodiny hodinu (t.j. priberanie jeden hodinu ) „ustúpiť“.

Rovnako sa ľudia pýtajú, stratíme v októbri hodinu?

Na jeseň 2020 hodiny bude vrátiť sa 25 Október o 2:00 poslednú nedeľu o Október hodiny „spadnú“: po jednej sa vrátia hodinu . Môže sa vám zdať, že od modrej oblohy v lete je už dlho, ale tým sa britský letný čas (BST) končí. Tiež to znamená niečo navyše hodinu v posteli.

Navyše si na jeseň doprajete hodinu spánku? Prvú novembrovú nedeľu sa vo väčšine oblastí USA končí letný čas, takže v roku 2020 „ pád späť “jeden hodinu a vrátiť sa k štandardnému času v nedeľu 1. novembra o 2:00 hod. Nezabudnite si nastaviť hodiny o jeden späť hodinu v sobotu večer pred spaním! A vy 'll " zisk "Jeden hodina spánku.

Podobne sa môžete opýtať, či v októbri získame hodinu?

„Jaro dopredu, pokles dozadu“je jedným z malých výrokov, ktoré si pamätajú, ako si nastaviť hodinky. vy nastavte hodiny dopredu hodinu na jar, keď začne letný čas (= stratiť 1 hodinu ) a jeden späť hodinu keď sa letný čas skončí na jeseň (= znova získate 1 hodinu ). Letný čas alebo Letný čas?

Stratíme hodinu alebo získame hodinu Austrália?

V nedeľu 5. apríla 2020 Juh Austrália letný čas na rok 2019/ 2020 bude koniec, keď sa hodiny vrátia o jednu späť hodinu o 3.00 hod.

Odporúča: