Existuje generikum pre Serevent?
Existuje generikum pre Serevent?

Video: Existuje generikum pre Serevent?

Video: Existuje generikum pre Serevent?
Video: GLOBAL 3000 | Indiens Generika-Produktion: Die Apotheke für Entwicklungsländer 2024, Jún
Anonim

Nie Tam v súčasnosti neexistuje terapeuticky ekvivalentná verzia Serevent Diskus k dispozícii v Spojených štátoch. Poznámka: Podvodné online lekárne sa môžu pokúsiť predať nelegálne výrobky generické verzia Serevent Diskus. Tieto lieky môžu byť falošné a potenciálne nebezpečné.

Okrem toho, aký je všeobecný názov pre Serevent?

Serevent ( salmeterol ) je bronchodilatátor s dlhodobo pôsobiacim agonistom beta2-adrenoreceptorov (LABA). Funguje to tak, že pomáha svalom okolo dýchacích ciest v pľúcach zostať uvoľnenými, aby sa zlepšilo dýchanie. Serevent Diskus sa používa na prevenciu astmatických záchvatov alebo bronchospazmu vyvolaného cvičením.

čo je účinná látka v lieku Serevent? Serevent Diskus. Dlhodobo pôsobiaca beta 2-adrenergické agonisty ( LABA ), ako je salmeterol, účinná látka v lieku SEREVENT® DISKUS®, zvyšujú riziko úmrtia súvisiaceho s astmou.

V tomto prípade koľko stojí Serevent?

The náklady pre Serevent Diskus inhalačný prášok 50 mcg stojí okolo 256 USD za zásobu 28 prášku v závislosti od lekárne, ktorú navštívite. Ceny sú len pre zákazníkov platiacich v hotovosti a neplatia s poistnými plánmi.

Existuje generický steroidný inhalátor?

V posledných rokoch, keď patenty doslúžili, niekoľko inhalátory išli generické . V súčasnej dobe sú Xopenex HFA (levalbuterol), AirDuo (fluticasone/salmeterol), Pulmicort (budesonide) a najnovšie aj Ventolin (albuterol) a Proair (albuterol) generické.

Odporúča: