Môžete použiť lieh na čistenie flauty?
Môžete použiť lieh na čistenie flauty?

Video: Môžete použiť lieh na čistenie flauty?

Video: Môžete použiť lieh na čistenie flauty?
Video: Курс чешского 1.4: Будьте осторожны с этими буквами 2024, Septembra
Anonim

Komu vyčistite používanie flauty „Sliny“alebo trenie alkoholu na tvoj handričkou. Na udržanie podložiek čisté , nejedzte cukríky ani nežujte žuvačku pred hraním a nikdy počas hry.

Ako v tejto súvislosti vyčistím a dezinfikujem svoju flautu?

Opatrne vatovým tampónom nasýteným denaturovaným izopropylalkoholom čisté okolo otvoru pre emblém. Alkoholové utierky je možné použiť na flauty doska na pery na ničenie baktérií flauta zdieľané niekoľkými hráčmi. Pomocou mäkkej handričky, ktorá nepúšťa vlákna, vloženej do čistenie tyč, čisté vnútorná strana hlavy.

vieš vyčistiť flautu vodou? Stačí dať trochu na žinku alebo nastriekať flauta , utrite handričkou a umyť preč s voda . Dávajte pozor, aby ste nenamočili vrchnú časť, pretože tam je korok a vy nechcem sa príliš miešať s korkom alebo tak mohol pôsobiť svoj flauta zlým spôsobom.

Jednoducho povedané, môžete použiť alkohol na striebro?

Čistiaci hack č. 2: Potieranie alkoholu Toto je dokonalá oprava šmúh, mierneho špinenia a zafarbenia. Zmiešajte štyri diely vody jeden časť trenie alkoholu , navlhčite čistú tkaninu a jemne obrúste striebro . Použite mäkkou, suchou handričkou na čistenie.

Prečo moja flauta sčernie?

The veľmi tmavé takmer čierna lookingtarnish je spôsobené vystavením a striebro až síra. Whensilver sulfid sa tvorí ďalej a povrchu vášho flauta , stmavne a striebro. V airalone je určitá hladina síry.

Odporúča: