Koľko retinolu je v nočnom obnovujúcom sére Rodan and Fields?
Koľko retinolu je v nočnom obnovujúcom sére Rodan and Fields?

Video: Koľko retinolu je v nočnom obnovujúcom sére Rodan and Fields?

Video: Koľko retinolu je v nočnom obnovujúcom sére Rodan and Fields?
Video: Как использовать обратный режим Родана и Филдса. Обратный режим осветления 2024, Jún
Anonim

?? R+F Predefinovať Nočné obnovujúce sérum obsahuje. 075% Retinol . Ale vďaka zapuzdrenej mikrošpongiovej technológii spolu s kombináciou vhodných peptidov, retinol je prepustený cez noc po dobu 12 hodín v časovo uvoľnených prírastkoch.

Keď to vezmeme do úvahy, čo je v nočnom obnovujúcom sére Rodan and Fields?

Formulované s technológiou Retinal-MD, formou vitamínu A, ktorá je účinnejšia ako retinol, ale je dostatočne jemná na každodenné použitie túto noc sérum posilňuje prirodzenosť pokožky obnovovanie proces vyhladzuje vzhľad jemných liniek a vrások a odhaľuje žiarivú, mladšie vyzerajúcu pokožku.

Možno sa tiež opýtať, má Rodan a Fieldsovo aktívne hydratačné sérum retinol? Aktívne hydratačné sérum poskytuje vysokú úroveň hydratácia v ľahkom zložení na výživu a obnovu pokožky. PREdefinujte nočnú obnovu Sérum obsahuje silnú, patentovanú zmes peptidov a Retinol viditeľne zlepšuje textúru a pevnosť pokožky a redukuje výskyt vrások.

Tiež by ste mali vedieť, či má redefinovaný režim retinol?

Tretinoín, aktívna zložka lieku Retin-A na predpis, nie je prítomný v žiadnom produkte Rodan + Fields. Iné formy vitamínu A sú obsiahnuté v kozmetických výrobkoch. Retinol nájdete v: REDEFINE Nočné obnovujúce sérum (vyrábaný produkt)

Ako používate intenzívne obnovujúce sérum Rodan and Fields?

REDEFINE Intenzívne obnovujúce sérum Každý večer po vyčistení, tonizácii a kondícii pokožky pomocou mikroexfoliačného valčeka AMP MD ™ (voliteľné) otvorte kapsulu zovretím a stočením konca chvosta a aplikujte sérum po celej tvári, vyhnite sa oblasti očí. Nasledujte nočný zvlhčovač.

Odporúča: