Obsah:

Čo je to pep Smith?
Čo je to pep Smith?

Video: Čo je to pep Smith?

Video: Čo je to pep Smith?
Video: How to find and do work you love | Scott Dinsmore | TEDxGoldenGatePark (2D) 2024, Júl
Anonim

Pridať recenziu. Smiths Lekársky vibračný duet Acapella PEP (Pozitívny exspiračný tlak) Terapeutický systém sa používa na mobilizáciu sekrétov. PEP Zariadenie poskytuje nezávislosť pacientom s chronickými respiračnými ochoreniami, pretože terapiu je možné vykonať vtedy, keď je to pre pacienta vhodné a bez potreby asistenta.

Na čo sa teda terapia PEP používa?

Pozitívny výdychový tlak , alebo PEP , je malý zariadenie do ktorého pacient vydychuje pomocou masky. PEP sa tiež nazýva Terapia PEP , PEP Maska alebo TheraPEP. The Zariadenie PEP vytvára tlak v pľúcach a bráni uzavretiu vašich dýchacích ciest. Vzduch prúdiaci cez Zariadenie PEP pomáha presunúť hlien do väčších dýchacích ciest.

ako funguje zariadenie acapella? The Acapella Ventil je jedinečný vreckový počítač zariadenie ktorý udrží vaše pľúca čisté od hlienu, aby ste mohli ľahko dýchať. Kombinuje výhody pozitívneho exspiračného tlaku alebo terapie PEP s vibráciami dýchacích ciest. Vibrácie otvárajú vaše dýchacie cesty a uľahčujú pohyb hlienu.

Tiež viete, ako používate zariadenie acapella pep?

Ako používať Acapellu

  1. Umy si ruky.
  2. Nastavte volič na odporúčané nastavenie.
  3. Vložte si náustok do úst.
  4. Zhlboka sa nadýchni.
  5. Zadržte dych na 2 až 3 sekundy.
  6. Prostredníctvom prístroja vydýchnite aktívne, ale nie nasilu.
  7. Výdych by mal trvať 3 až 4 sekundy.
  8. Vdychujte cez náustok.

Čo je acapella medicína?

Na mobilizáciu sekrétov sa používa terapia pozitívnym exspiračným tlakom (PEP). acapella ® kombinuje výhody terapie PEP a vibrácií dýchacích ciest na mobilizáciu pľúcnych sekrétov a môže byť použitý prakticky v akejkoľvek polohe, ktorá umožňuje pacientom voľný pohyb a sedenie, státie alebo ležanie.