Funguje bielenie zubov CVS?
Funguje bielenie zubov CVS?

Video: Funguje bielenie zubov CVS?

Video: Funguje bielenie zubov CVS?
Video: Bielenie zubov 2024, Septembra
Anonim

Dôležitá informácia CVS Zdravie 1 hod bielenie liečbe bude iba práca na prírodnom zuby . to bude nie vybieliť čiapky, korunky, fazety, výplne alebo zubné protézy. Tento výrobok by nemal väčšine uškodiť zubné práce . Pred použitím sa poraďte so svojím zubným lekárom, ak nejaké máte alebo plánujete mať zubné práce hotový.

Tiež funguje pero na bielenie zubov CVS?

Tento klinicky testovaný pokrok bielenie Ukázalo sa, že gél znateľne vybieliť zuby už za 2 dni s malou alebo žiadnou citlivosťou. CVS Zdravie Bieliace pero nie je náhradou za bežné zubné starostlivosť. Zub citlivosť od bielenie je dočasný a nie je škodlivý.

Následne je otázkou, aký je najlepší produkt na bielenie zubov? Zapustite si zuby do nášho výberu najlepších bieliacich produktov nižšie.

  • Celkovo najlepšie: Crest 3D White Whitestrips so súpravou na bielenie svetlých zubov.
  • Najlepšie pásy: Crest 3D White Luxe Glamourous White Whitestrips.
  • Najlepší rozpočet: Zubná pasta Arm & Hammer Advance White Extreme Whitening.

ako používate bieliace pásiky CVS?

Zarovnajte rovný okraj výrobku s líniou ďasien a pevne pritlačte na zuby spredu dozadu. Noste tento výrobok 30 minút, raz denne. Krok 3: Na odstránenie pomaly vyberte výrobok zo zubov a dobre si vypláchnite ústa. Užite si viditeľne belšie usmejte sa len za 3 dni a dokonca belšie úsmev za 4 dni!

Funguje 5 -minútové bielenie zubov?

5,0 z 5 hviezdy Lacné bielenie gél, ktorý funguje dobre bez drsných abrazív a robí lepšia práca ako biele pásy. Toto je lacné bielidlo ktorý funguje dobre bez toho, aby si zničil zuby alebo smalt. Kým päť minút tento gél NEBUDE dostatočne dlhý na to, aby vám poskytol dramatické výsledky vybieliť tvoj zuby.

Odporúča: