Ako funguje FilmArray?
Ako funguje FilmArray?

Video: Ako funguje FilmArray?

Video: Ako funguje FilmArray?
Video: Ako funguje blesk? 2024, Jún
Anonim

The FILMARRAY je multiplexný PCR systém schválený FDA, ktorý integruje prípravu vzorky, amplifikáciu, detekciu a analýzu. Vyžaduje si to len pár minút praktického času a doba jeho obratu je len asi hodinu, čo vám poskytne rýchlejšie výsledky, ktoré môžu viesť k lepšej starostlivosti o pacienta.

Ako teda funguje BioFire?

Použitím údajov o krivke topenia sa získa BioFire Softvér FilmArray automaticky analyzuje výsledok pre každý cieľ. Po dokončení cyklu softvér oznámi, či je vo vzorke detegovaný každý patogén. Tieto informácie sa vytlačia v automatickej odpovedi na konci testu.

čo je respiračný panel FilmArray? The Respiračný panel FilmArray testy pre komplexné panel z 20 respiračné vírusy a baktérie. The FilmArray prístroj integruje prípravu, amplifikáciu, detekciu a analýzu vzoriek do jedného jednoduchého systému, ktorý vyžaduje 2 minúty praktického času a jeho celková doba behu je asi 1 hodinu.

Tu uvádzam, koľko stojí BioFire?

Katalógová cena na platforme FilmArray je $49, 000 , hoci spoločnosť BioFire poskytuje zľavu na základe počtu nakúpených systémov, uviedol v konferenčnom hovore prezident a COO Randy Rasmussen. Cenníková cena spotrebného materiálu na respiračné a GI testy je $129.

Kde sa nachádza BioFire?

BioFire Areál diagnostiky sedí doslova na úpätí pohoria Wasatch v krásnom Salt Lake City v Utahu. My sme Nachádza vo Research Parku, susednej prístavbe University of Utah.

Odporúča: