Čo znamená Lo na digitálnom teplomere?
Čo znamená Lo na digitálnom teplomere?

Video: Čo znamená Lo na digitálnom teplomere?

Video: Čo znamená Lo na digitálnom teplomere?
Video: Напишите на бумаге этот цифровой денежный код. Как изменить свою жизнь, как привлечь деньги 2024, Júl
Anonim

' LO ' znamená nízka teplota a nie nízka batéria – takže žiadny strach! Dôvod, prečo teplomer relácie ' LO z času na čas je izbová teplota približne 69,8 °F/21 °C), čo je príliš nízka teplota pre našu bazálnu teplomer (ktoré môže merať iba do 32,6 ° C).

Podobne sa možno pýtať, čo znamená Lo na Vicksovom teplomere?

LO znamenať Lo teplota nie je nízka. Digitálne podpazušie teplomer bude blikať " Lo "do priemerný deteguje príliš nízku teplotu, pretože klesajú iba na 32 stupňov Celzia a vašu izbovú teplotu bude byť menšie ako 32. • c, ak zobrazuje „ LO ".

Okrem toho, ktorá teplota je na teplomere nízka? Nedávne štúdie však naznačujú, že presnejší priemer je 36,8 ° C (98,2 ° F) a u starších jedincov môže byť asi o 1 ° F nižší. Jedna malá štúdia dokonca naznačila, že u zdravých starších pacientov telo teplota sa pohybovala od 94 ° F do 99,6 ° F, s priemerom 97,7 ° F.

Len tak, čo znamená F na teplomere?

Ak je vášmu dieťaťu nevoľno, je dôležité, aby ste jeho teplotu merali s teplomer . Odčítanie teploty na a teplomer môže povie vám, ak má vaše dieťa horúčku. Veľa teplomery majú dve teplotné stupnice. Jeden hovorí „ F , “Čo znamená Fahrenheit. (FAIR-en-hite).

Ako resetujem svoj digitálny teplomer?

To sa vykonáva jednoduchým otáčaním nastavovacieho prvku, kým sa nedosiahne presné čítanie. Niektorí digitálne teplomery nevyžadujú žiadne nastavovanie skrutky alebo matice. Jednoducho musíte nájsť resetovať tlačidlo. Keď je bod tuhnutia alebo bodu varu vody dosiahnutý, stlačte alebo podržte tlačidlo a je to.

Odporúča: