Obsah:

Ako získate tajný skin vo fortnite?
Ako získate tajný skin vo fortnite?

Video: Ako získate tajný skin vo fortnite?

Video: Ako získate tajný skin vo fortnite?
Video: КАК СДЕЛАТЬ СВОЙ СКИН В ФОРТНАЙТ. БАГИ ФОРТНАЙТ. ГЛИТЧИ. ГЛЮКИ 2024, Júl
Anonim

Ako odomknúť štýl bielej kože The Scientist

  1. Najprv budete musieť odomknúť The Scientist splnením úloh Meteoric Rise.
  2. Ďalej budete musieť nájsť všetky skryté Návštevnícke pásky zo sady výziev Out of Time.

Rovnako sa ľudia pýtajú, ako získate kožu sorany vo fortnite?

The Sorana oblečenie je tajomstvo Koža pre kapitolu 2: sezóna 1 (sezóna 11) seriálu Fortnite Battle Pass. Môžete ho získať pozbieraním všetkých ôsmich skrytých písmen, ktoré je možné odomknúť splnením ôsmich výziev v každej z týždenných misií. Sorana má tiež dva štýly, zadný bling a krompáč, ktorý môžete odomknúť!

Kde je okrem toho E vo fortnite? Ako vidíte, skryté E 'sa nachádza na vrchu svetelného stĺpika na ľavej strane obrazovky. Táto obrazovka vás ďalej dovedie k mostu východne od Slurpy Swamp, ako je vidieť na mape nižšie. Pokiaľ ste dokončili desať ponorov!

Vzhľadom na to, ako získam nový vzhľad vo fortnite?

Choďte do Obchodu a uvidíte Fortnite Žiariť koža v Obchode v rámci časovo obmedzených ponúk. V Nastaveniach> Účet> Obsah> skontrolujte, či je obchod nastavený na Samsung Android Výber obchodu. Potom sa zobrazí obrazovka s výzvou na registráciu kreditnej karty, ak ste tak ešte neurobili.

Ako získate štýly odomykateľné soranou?

Sorana má len ďalšie dve štýlov , sivé a zelené, a môžu byť odomknutý jednoduchým ukrytím v prístave, sene a smetiaku. Existuje mnoho miest na ostrove, ktoré majú tieto úkryty, ale dajú sa ľahko nájsť severne od farmy Frenzy a v Dirty Docks.

Odporúča: