Je možné DuoNeb používať na astmu?
Je možné DuoNeb používať na astmu?

Video: Je možné DuoNeb používať na astmu?

Video: Je možné DuoNeb používať na astmu?
Video: Inhalers (Asthma Treatment & COPD Treatment) Explained! 2024, Júl
Anonim

DuoNeb (beklometazóndipropionát) a Ventolin HFA (inhalačný aerosól sulfátu albuterolu) sú použité na liečbu astma . Ventolin HFA je tiež použité na prevenciu bronchospazmu vyvolaného cvičením. DuoNeb a Ventolin HFA patria do rôznych tried liekov. DuoNeb je steroid a Ventolin HFA je bronchodilatátor.

Na čo sa liek DuoNeb týmto spôsobom používa?

chronická obštrukčná choroba pľúc

Tiež viete, je DuoNeb lepší ako albuterol? Táto štúdia preukázala, že každá zložka DuoNeb (ipratropium bromid a albuterol sulfát) prispel k zlepšeniu pľúcnych funkcií, najmä počas prvých 4 až 5 hodín po podaní dávky, a to DuoNeb (ipratropium bromid a albuterol síran) bol výrazne účinnejší ako albuterol

Ľudia sa tiež pýtajú, je DuoNeb záchranný inhalátor?

DuoNeb je sterilný vdýchnutie roztok obsahujúci kombináciu albuterolu a ipratropia. Vdýchnutie DuoNeb roztok sa používa na prevenciu bronchospazmu u ľudí s chronickou obštrukčnou chorobou pľúc (CHOCHP), ktorí na kontrolu svojho stavu používajú aj iné lieky.

Ako funguje bronchodilatátor pri liečbe astmy?

Bronchodilatátory uľaviť astma príznaky uvoľnením svalových pásov, ktoré sa sťahujú okolo dýchacích ciest. Táto akcia rýchlo otvorí dýchacie cesty a umožní viac vzduchu prichádzať a vychádzať z pľúc. Výsledkom je zlepšenie dýchania. Bronchodilatátory tiež pomáhajú odstrániť hlien z pľúc.

Odporúča: