Čo je koncentrát Roundup Pro?
Čo je koncentrát Roundup Pro?

Video: Čo je koncentrát Roundup Pro?

Video: Čo je koncentrát Roundup Pro?
Video: Гербицид RoundUp Pro Concentrate: обзор продукта 2024, Júl
Anonim

Prehľad produktu

Tento produkt je postemergentný systémový herbicíd bez zvyškov pôdy. Je formulovaný ako vo vode rozpustná kvapalina obsahujúca povrchovo aktívnu látku. Roundup Pro koncentrát poskytuje širokospektrálnu kontrolu nad mnohými vytrvalými burinami, jednoročnými burinami, drevinami a stromami.

Ako používate koncentrát Roundup Pro?

Roundup Pro Na ich ošetrenie zmiešajte 6,5 uncí (13 polievkových lyžíc) s 1 galónom vody. Pre jednoročné buriny v štádiu sadeníc pridajte 2/3 unce (1 1/3 polievkovej lyžice) herbicídu do 1 galónu vody. A pre ťažko kontrolovateľné alebo husté letničky zmiešajte roztok 2 uncí (4 polievkové lyžice) herbicídu s 1 galónom vody.

Následne je otázkou, aký je pomer koncentrátu Roundup k vode? Pre Zaokrúhlenie Zabíjač buriny a trávy Koncentrujte sa Navyše premiešajte od 3 uncí alebo 6 polievkových lyžíc do 6 uncí alebo 12 polievkových lyžíc, sústrediť sa s 1 galónom voda . Pre Zaokrúhlenie Zabíjač buriny a trávy Super Sústreďte sa , použite od 1 1/2 unce alebo 3 polievkových lyžíc do 2 1/2 uncí alebo 5 polievkových lyžíc na 1 galón voda.

V tomto prípade zabíja koncentrát Roundup Pro trávu?

Roundup Pro koncentrát - glyfosát 50.2% Roundup Pro s glyfosát pôsobí rýchlo ako neselektívny postemergentný hubič buriny na mnohé buriny a trávy . Roundup Pro je netoxický pre ryby, vtáky a cicavce, ak sa používa podľa pokynov.

Na čo sa používa Roundup Pro?

RoundUp Pro je neselektívny postemergentný herbicíd, ktorý dokáže úspešne ovládať široký sortiment burín a krovín. Tento produkt obsahuje účinnú látku glyfosát, je cenovo dostupný a ľahko sa vyrába použitie . RoundUp Pro je skvelý na domáce a komerčné ničenie buriny.

Odporúča: