Pomáhajú čističky vzduchu pri prechladnutí?
Pomáhajú čističky vzduchu pri prechladnutí?

Video: Pomáhajú čističky vzduchu pri prechladnutí?

Video: Pomáhajú čističky vzduchu pri prechladnutí?
Video: Do Air Purifiers Work for Allergies? (Can Air Purifiers Help with Allergy Symptoms?) 2024, Jún
Anonim

Čističe vzduchu pre vírusy a baktérie

An čistič vzduchu môže predchádzať chorobám prenášaným vzduchom, pretože môže zabíjať alebo odstraňovať chladný a chrípkové vírusy a baktérie z vzduchu vo vašom dome a dokonca posilní váš imunitný systém o pomáhať lepšie sa ti spí. Vírusové infekcie môžu viesť k čomukoľvek, od ovčích kiahní po bežné chladný a chrípka.

Pomáhajú týmto spôsobom čističky vzduchu pri vírusoch?

Väčšina čističky vzduchu obiehať vzduchu niekoľkokrát za hodinu čistenie vzduchu . Čističe vzduchu dokáže odstrániť najmenšie mikróby v vzduchu , zníženie škodlivých choroboplodných zárodkov, ktoré zahŕňajú nielen nachladnutie a chrípku vírusy ale aj prach, peľ, spóry plesní, srsť domácich zvierat a častice dymu.

Viete tiež, čo zabíja choroboplodné zárodky teplým alebo studeným vzduchom? A čo viac, keď sa nadýchneme studený vzduch , krvné cievy v našom nose sa môžu zúžiť, aby sme prestali strácať teplo . To môže zabrániť tvorbe bielych krviniek (bojovníkom, ktorí bojujú) zárodky ), aby sa nedostali na naše sliznice a nezabili všetky vírusy, ktoré vdýchneme, čo im umožní nepozorovane preniknúť cez našu obranu.

Niekto sa tiež môže opýtať, môžu osobné čističky vzduchu udržať chlad a chrípky preč?

Osobné čističky vzduchu Spoločnosť tvrdí, že funguje tak, že vyžaruje elektricky nabité molekuly alebo atómy nazývané ióny. Ióny prenášajú náboj na častice, napríklad na častice nesúce a chrípka spoločnosti-hovorí spoločnosť.

Môžu vám čističky vzduchu spôsobiť nevoľnosť?

Bolesti hlavy, hrdlo, kašeľ, astmatické záchvaty a ťažkosti s dýchaním sú niektoré z príznakov môcť byť prinesený niektorými čističky vzduchu . Áno, to je správne. Tvoj čistič vzduchu môže v skutočnosti zhoršiť mnohé zdravotné problémy vy dúfal, že sa to vyrieši.

Odporúča: