Potrebujú mačky po čistení zubov antibiotiká?
Potrebujú mačky po čistení zubov antibiotiká?

Video: Potrebujú mačky po čistení zubov antibiotiká?

Video: Potrebujú mačky po čistení zubov antibiotiká?
Video: Our Miss Brooks: Head of the Board / Faculty Cheer Leader / Taking the Rap for Mr. Boynton 2024, Jún
Anonim

Antibiotiká : Niektoré zvieratá s dôkazom závažnej subgingiválnej infekcie môžu vyžadujú antibiotiká na 10 dní alebo tak nasledujúce ich čistenie zubov.

Okrem toho, potrebujú mačky po extrakcii zubov antibiotiká?

Zub Postup odstraňovania u mačiek To môže zahŕňať veci ako skríningové krvné testy, IV tekutiny na ochranu obličiek (najmä pre staršie osoby mačky ), a antibiotiká predoperačné, ak je zápal ďasien alebo zubný absces, ak je prítomný, atď. V závislosti od zuby ktoré sa odstraňujú, používajú sa rôzne techniky.

ako často by si mačky mali čistiť zuby? Aj s pilným doma zubné rutina starostlivosti, dospelý mačky by mali mať svoje zuby profesionálne vyčistené najmenej raz za rok.

Podobne sa môžete opýtať, či skutočne potrebujem vyčistiť zuby mojej mačky?

Istý mačky alebo kat plemená sú náchylnejšie na stavy, ako je závažná zápal ďasien alebo chronický zápal ďasien, ktorý sa postupom času zhoršuje. V každom prípade pravidelný čistenie zubov je nevyhnutné a zuby extrakcie sú bežnejšie.

Môžem dostať infekciu z čistenia zubov?

Infekcie sú dosť zriedkavé, keď dostať a čistenie zubov , ale nie úplne nemožné. Ak ty mať iné problémy s vašim zuby a ďasná, vždy to povedzte svojmu zubár pred a čistenie zubov sedenie.

Odporúča: