Aký je najlepší OttLite?
Aký je najlepší OttLite?

Video: Aký je najlepší OttLite?

Video: Aký je najlepší OttLite?
Video: Aký objektív je najlepší? | by Bujón 2024, Júl
Anonim

Najlepšie remeselné osvetlenie miestnosti

Remeselné osvetlenie miestnosti Hodnotenie
1. Daylight UN1072 Naturalight Hobby podlahová lampa 99%
2. OttLite K94CP3 Remeselná lampa s nastaviteľnou výškou 3 v 1 96%
3. Stmievateľná LED stolová lampa z legovanej zliatiny TaoTronics 94%
4. Denná lampa Duo Led Art & Craft podlahová lampa 90%

Okrem toho, čo je na OttLite zvláštne?

OttLite osvetlenie je špeciálne navrhnuté tak, aby znižovalo únavu očí, čo nielen zlepšuje vaše oči, ale môže tiež pomôcť zvýšiť vašu náladu a úroveň produktivity.

Okrem toho, je Ott Light Full Spectrum? Plnospektrálne osvetlenie . Svetlo vylepšite svoj svet s Plnospektrálne osvetlenie OttLite . OttLite bol vyvinutý špeciálne navrhnutý lampy ktoré sú vybavené OttLite žiarovky na zabezpečenie prirodzeného denného osvetlenia. Je to ako prirodzené denné svetlo v interiéri, aby ste mohli robiť to, čo máte radi, dlhšie!

Podobne sa môžete opýtať, aké osvetlenie je najlepšie pre šijaciu miestnosť?

Prirodzené denné svetlo ponúka jednu z najlepšie zdroje svetlo v miestnosť . Dbajte na to, aby sa k vám nedostalo priame slnečné svetlo šitie stroj a spotrebný materiál, pretože ultrafialové (UV) lúče zo slnka môžu časom poškodiť tkaninu, nite a dokonca aj váš stroj.

Ako vypnem budík na OttLite?

Odpoveď: Áno, môžete vypnúť a alarm stlačením klávesu so šípkou nahor alebo nadol na zadnej strane lampy. Mimochodom, sú to rovnaké tlačidlá, ako keď ich stlačíte na 3 sekundy alebo viac vypnúť displej. Opätovným stlačením jedného z nich otočiť displej opäť zapnutý.

Odporúča: