Ako rozoznám, ktorý prst je tvoja ruka?
Ako rozoznám, ktorý prst je tvoja ruka?

Video: Ako rozoznám, ktorý prst je tvoja ruka?

Video: Ako rozoznám, ktorý prst je tvoja ruka?
Video: Pjesmice za razvoj motorike | Prste ima ruka svaka i druge 2024, Júl
Anonim

The prsty (alebo číslice ruka ) sú očíslované od jedna do päť, začínajúc palcom. V klinických poznámkach prsty by mala byť identifikované podľa mena a nie podľa čísla: palec (pollex) a index, stred, prsteň a malý prsty.

Okrem toho, ako sa volajú prsty na tvojej ruke?

ukazovák , ukazovák, ukazovák alebo 2. číslica. prostredník alebo dlhý prst alebo 3. číslica. prstenník alebo 4. číslica. malíček, malíček, malíček, malíček alebo 5. číslica.

Za druhé, ktorý prst je najdlhší na ruke? Môžete povedať, že vaše prostredník , ale ak zahrniete všetkých 5 prstov, váš palec je v skutočnosti najdlhší! Vyzerá to, že má iba 2 kosti, ale tretia je vo vašich rukách - pozrite sa, ako ďaleko siaha.

Ako v tejto súvislosti identifikujete svoje prsty?

The prsty (alebo číslice ruky) sú očíslované od jedna do päť, začínajúc palcom. V klinických poznámkach prsty by mala byť identifikované podľa mena, nie podľa čísla: palec (pollex) a index, stred, prsteň a málo prsty.

Ktorý prst naznačuje, ktorá planéta?

The prsty ľavej ruky predstavujú pozemské planét . The prsty pravej ruky (dlaňou nahor) predstavujú plynové obry, pričom prstencom je Saturn prst.

Odporúča: