Existuje alternatívny liek k digoxínu?
Existuje alternatívny liek k digoxínu?

Video: Existuje alternatívny liek k digoxínu?

Video: Existuje alternatívny liek k digoxínu?
Video: 30 глупых вопросов Agile-коучу [Карьера в IT] 2024, Júl
Anonim

CAPTOPRIL JE EFEKTÍVNY ALTERNATÍVNE TO DIGOXIN ZA KONGRESÍVNE ZLYHANIE SRDCA.

Tiež je potrebné vedieť, či existujú iné lieky, ktoré by bolo možné použiť namiesto digoxínu u pacientov, ktorým hrozí toxicita digoxínu?

Táto štúdia to naznačuje u pacientov s miernym až stredne závažným kongestívnym srdcovým zlyhaním, ibopamínová terapia smieť efektívne a bezpečne nahradiť digoxín terapia po dobu až štyroch týždňov, čo predstavuje možnosť pacientov vyžadujú inotropnú podporu, ale sú na riziko pre potenciál toxicita digoxínu.

Následne je otázkou, či je digoxín bezpečným liekom? digoxín je jedným z najstarších srdiečok drogy , najčastejšie sa používa na liečbu AFib a srdcového zlyhania. Aj keď minulé štúdie to ukázali digoxín je bezpečné u pacientov so srdcovým zlyhaním sa doteraz vykonalo menej štúdií u pacientov s AFib.

Tiež viete, môžete jednoducho zastaviť digoxín?

Urob nie zastaviť brať digoxín bez toho, aby ste sa najprv porozprávali so svojím lekárom. Náhle zastavenie môže váš stav zhoršiť. Zabráňte prehriatiu alebo dehydratácii počas cvičenia, v horúcom počasí alebo tým, že nepijete dostatok tekutín. digoxín predávkovanie môcť sa vyskytujú ľahšie Ak ty sú dehydrované.

Prečo je digoxín vysoko rizikovým liekom?

Nový výskum naznačuje, že ľudia, ktorí majú určitý typ nepravidelného srdcového rytmu, nazývaný fibrilácia predsiení, berú tzv liek digoxín môže zvýšiť riziko úmrtia o viac ako 20 percent. Turakhia si však myslí, že riziko môže byť výsledkom digoxín spôsobujúce iné nebezpečné abnormálne srdcové rytmy.

Odporúča: