Nosí CVS niacín?
Nosí CVS niacín?

Video: Nosí CVS niacín?

Video: Nosí CVS niacín?
Video: Pharmacology [CVS] 32- Antihyperlipidemic Drugs [ 4- Bile Acid Sequestrants ( Cholestyramine ) ] 2024, Jún
Anonim

Niacín . Či už potrebujete vziať niacín oddelene alebo ho dávate radšej ako súčasť svojho denného multivitamínu, CVS má širokú škálu niacín dostupné doplnky.

Podobne sa možno pýtať, kde môžete získať niacín?

Niacín je forma vitamínu B3. Nachádza sa v potravinách, ako sú kvasnice, mäso, ryby, mlieko, vajcia, zelená zelenina a obilné zrná. Niacín sa v tele vyrába aj z tryptofánu, ktorý sa nachádza v potravinách s obsahom bielkovín. Keď sa užíva ako doplnok, niacín sa často vyskytuje v kombinácii s inými vitamínmi B.

Za druhé, je všetok niacín bez spláchnutia? Niacín tiež známy ako vitamín B3, prichádza v dvoch formách – kyselina nikotínová a nikotínamid. Nie- spláchnuť niacín neobsahuje kyselinu nikotínovú ani nikotínamid. Namiesto toho obsahuje inozitol hexaniacinát. Telo by to teoreticky malo pomaly previesť na kyselinu nikotínovú.

Podobne sa pýta, či CVS nesie inozitol?

CVS Zdravie niacín Inositol Hexanikotinátové kapsuly sú navrhnuté tak, aby podporovali energiu, nervový systém a zdravie pokožky prostredníctvom niacínu, ktorý je súčasťou koenzýmu potrebného pre energetický metabolizmus. Tieto doplnky neobsahujú droždie, pšenicu, lepok, laktózu, cukor, konzervačné látky, umelé farbivá a umelé príchute.

Je niacín voľne predajný liek?

Niacín , tiež nazývaný kyselina nikotínová , je vitamín B (vitamín B3) používaný vo vitamínových doplnkoch a v kombinácii s predpismi drogy . Niacín sa predáva na predpis a voľnopredajné OTC ). Nebolo schválené pre deti mladšie ako 12 rokov.

Odporúča: