Čo môžem použiť na čistenie šošoviek svetlometov?
Čo môžem použiť na čistenie šošoviek svetlometov?

Video: Čo môžem použiť na čistenie šošoviek svetlometov?

Video: Čo môžem použiť na čistenie šošoviek svetlometov?
Video: Leštenie AKÝCHKOĽVEK svetlometov chloroformom 2024, Septembra
Anonim

Niektorí ľudia propagujú použitie octu a sódy bikarbóny, buď samotné alebo v kombinácii, do čisté svetlomety . Použitím handričkou z mikrovlákna alebo dokonca zubnou kefkou votrite ocot, sódu bikarbónu alebo kombináciu oboch do šošovka svetlometu . Potom opláchnite a opakujte podľa potreby.

Aké veci z domácnosti môžete použiť na čistenie plastových svetlometov?

Do misky dáme asi päť polievkových lyžíc sódy bikarbóny a vmiešame toľko teplej vody, aby vznikla pasta. Potom, čo ste dali svoje svetlomety základný čistenie , naneste pastu na svetlomety s rohom vašej špongie.

2: Použitie jedlej sódy ako domáceho čističa svetlometov

  1. Misa.
  2. Teplá voda.
  3. Prášok na pečenie.
  4. Špongia.
  5. Čistá handrička.

Okrem toho, aký domáci prípravok čistí svetlomety? Premiešajte prášok na pečenie a ocot v malej miske a potom ho nanášajte krúživými pohybmi zo strany na stranu, kým nebude svetlomet čistý. Môžete tiež použiť prášok na pečenie a vlhkou handričkou na čistenie zahmlených svetlometov.

Navyše, ako môžem dať jasné svetlomety?

Na to použite sódu bikarbónu Urobte jasné svetlomety Kľúčovou zložkou mnohých značiek zubných pást je sóda bikarbóna a bude fungovať rovnako ako pri aplikácii na vašu Hondu CR-V čelovky . Po vyčistení vášho svetlomety od akýchkoľvek prebytočných chrobákov a iných odpadkov, navlhčite čistú handru vodou.

Môžete si vyčistiť svetlomety pomocou wd40?

Magické gumy sú v skutočnosti abrazívne a bude odierať a šošovka. Chemikálie ako WD-40 a tavenina spreja proti hmyzu a šošovka, ktorá prináša späť jasnosť a zároveň je mäkká a priľnavá, takže sa na nej teraz môžu lepiť nečistoty do povrch.

Odporúča: