Používa sa montelukast na CHOCHP?
Používa sa montelukast na CHOCHP?

Video: Používa sa montelukast na CHOCHP?

Video: Používa sa montelukast na CHOCHP?
Video: Ar demokratija įmanoma be valdžios kritikos? Pokalbis su advokatu I. Vėgėle. 2024, Júl
Anonim

Modifikátory leukotriénov pre CHOCHP . Modifikátory leukotriénov sú niekedy triedou liekov použité na liečbu CHOCHP ; niekoľko príkladov sú montelukast sodík a zileutón. Tieto lieky blokujú chemikálie, ktoré spôsobujú zúženie a zúženie dýchacích ciest.

Funguje montelukast týmto spôsobom pri CHOCHP?

Jednou alternatívou na liečbu astmy je blokátor leukotriénu, ako napr montelukast ( Singulair ). Teofylín je alternatívou ako pri astme, tak aj pri CHOCHP . Je to jediná vec, ktorá dokázala spomaliť postup CHOCHP a zlepšiť prežitie pomocou CHOCHP.

Okrem vyššie uvedeného, je montelukast steroid? SINGULAIR neobsahuje a steroid . SINGULAIR sa používa na: 1. Prevenciu astmatických záchvatov a na dlhodobú liečbu astmy u dospelých a detí vo veku 12 mesiacov a starších.

Podobne sa dá opýtať, akým liekom sa treba vyhnúť pri CHOCHP?

Lieky, ktoré môže zhoršiť hypertenziu zahŕňajú ibuprofén (Motrin, Advil); kortikosteroidy ako prednizón; cyklosporín (Gengraf, Neoral, Sandimmune; používa sa na potlačenie imunitného systému); epoetín alfa (Epogen, Procrit; používa sa na liečbu anémie u pacientov s rakovinou); estrogény, ako sú tie, ktoré sú v hormonálnej substitučnej terapii;

Ako teofylín funguje pri CHOCHP?

Teofylín je bronchodilatátor, ktorý sa používa pri liečbe CHOCHP viac ako sedem desaťročí. Používa sa na liečbu sipotov alebo dýchavičnosti spôsobených astmou, bronchitídou, emfyzémom a inými poruchami dýchania. to Tvorba uvoľnením svalov v pľúcach a hrudníku, čím sa uľahčuje dýchanie.

Odporúča: