Obsah:

Čo spôsobuje nízky estrogén u detí?
Čo spôsobuje nízky estrogén u detí?

Video: Čo spôsobuje nízky estrogén u detí?

Video: Čo spôsobuje nízky estrogén u detí?
Video: Co a jak jíst v menopauze? Zkušenosti s metabolicky vstřícnou stravou 2024, Júl
Anonim

Predpokladá sa, že nízka úrovne estrogén (čo je normálne u mladých dievčat) a/alebo vulvárne podráždenie spôsobil od drsných mydiel, mokrých plienok, infekcie alebo traumy, ako je poranenie na obkročmo spôsobiť stydké pysky držať spolu.

Čo je príčinou nízkeho estrogénu?

Môžu za to genetické chyby, rodinná anamnéza hormonálnej nerovnováhy alebo niektoré choroby spôsobiť tvoj estrogén úrovne klesnúť. Nízky estrogén úrovne môžu interferovať so sexuálnym vývojom a sexuálnymi funkciami. Môžu tiež zvýšiť vaše riziko obezity, osteoporózy a kardiovaskulárnych ochorení.

Môžete sa tiež opýtať, čo sa stane, keď je váš estrogén príliš nízky? Ak sa stanú úrovne príliš nízka , môže dôjsť k pošvovej suchosti, ktorá často vedie k bolestivému sexu. Návaly horúčavy: Časté návaly tepla stať počas menopauzy kvôli nízky estrogén úrovne. estrogén nedostatok môže spôsobiť a pokles serotonínu, ktorý prispieva k zmenám nálady alebo depresii.

Môžete teda mať dieťa s nízkym obsahom estrogénu?

Nízky estrogén môže viesť k vynechaniu alebo nepravidelnosti menštruácie. Neplodnosť: Nízky estrogén úrovne môcť zabrániť ovulácii a sťažiť otehotnenie, čo vedie k neplodnosti. Bolestivý styk: Estrogén môže ovplyvňujú vaginálnu lubrikáciu. Ak úrovne sa stávajú tiež nízka , vaginálna suchosť môcť dôjsť, čo často vedie k bolestivému sexu.

Ako môžem zvýšiť hladinu estrogénu?

Potraviny bohaté na estrogén, ktoré by ste mali zahrnúť do svojho jedálnička

  1. Ľanové semená. Ľanové semená sú jedným z najbohatších zdrojov estrogénu a sú na prvom mieste v zozname potravín obsahujúcich fytoestrogén.
  2. Sója Sójové produkty obsahujú izoflavóny, o ktorých je známe, že zvyšujú hladinu estrogénu u žien.
  3. Ovocie.
  4. Orechy.
  5. Sušené ovocie.
  6. Červené víno.
  7. Na druhej strane.

Odporúča: