Je IPL lepšie ako laser?
Je IPL lepšie ako laser?

Video: Je IPL lepšie ako laser?

Video: Je IPL lepšie ako laser?
Video: Обман при лазерной эпиляции: лазер или IPL? 2024, Júl
Anonim

Či už v salóne alebo najmä pri kúpe jednotky domácej liečby, IPL je zvyčajne oveľa lacnejšie než laser . Všeobecne povedané, IPL je účinnejší pri ošetrovaní veľkých plôch, pričom lasery sú lepšie na lokalizované odstránenie chĺpkov. A naopak, IPL prinesie lepšie výsledky, ak máte bledú pokožku a svetlé vlasy.

Rovnako, čo je bolestivejšie IPL alebo laser?

Bolesť hodnotenie: singel, viac špicatý lúč svetla používaný počas laser často sa uvádza, že liečba bolestivejšie než IPL liečbe. Bonus z IPL Ošetrenie spočíva v tom, že jeho použitie je oveľa bezpečnejšie, pretože svetlo je menej koncentrované, a preto ho možno používať doma bez rizika pre dlhotrvajúce výsledky.

Podobne je odstraňovanie chĺpkov IPL účinné? IPL funguje najlepšie pre tých, ktorí majú tmu vlasy , ako tie s tmavšími a hrubšími vlasy absorbovať svetlo oveľa lepšie, takže výsledky budú lepšie viditeľné. Je to vysoko efektívne spôsob odstráňte vlasy trvalo, ale pretože nie je tak koncentrovaný, môže vyžadovať viac ošetrení ako laserové odstránenie chĺpkov aby ste dosiahli rovnaké výsledky.

Je tam laser a IPL to isté?

Často sa to mýli IPL a lasery sú rovnaký . IPL je intenzívne pulzné svetlo, ktoré zaobchádza s použitím celého spektra svetla s rôznymi rozptýlenými vlnovými dĺžkami, zatiaľ čo laser používa jednu špecifickú vlnovú dĺžku svetla. IPL a lasery obe pôsobia tak, že vysielajú do vlasových folikulov intenzívnu svetelnú energiu.

Aké je najúčinnejšie laserové odstránenie chĺpkov?

Dióda: dióda laser je veľmi efektívne pre svetlú a tmavú pokožku. Alexandrite: Toto laser je najrýchlejší zo všetkých laserové typy a funguje najlepšie na liečbu väčších oblastí tela u pacientov so svetlou až olivovou pleťou. Nd:YAG: Tento dlhý pulz laser môže byť bezpečne použitý na každú pokožku typy , vrátane opálenej pokožky.

Odporúča: