Obsah:

Čo je certifikácia EKG?
Čo je certifikácia EKG?

Video: Čo je certifikácia EKG?

Video: Čo je certifikácia EKG?
Video: ЭКГ - признаки гипертрофии сердца, расширения его камер 2024, Júl
Anonim

The Kurz s certifikátom EKG je navrhnutý tak, aby rozvíjal zručnosti, vedomosti a kompetencie zdravotníckych pracovníkov, ktorí bežne vykonávajú elektrokardiogramy ( EKG ) na svojom pracovisku.

Ako získam EKG certifikáciu?

Kariérne kroky

  1. Krok 1: Získajte stredoškolský diplom alebo jeho ekvivalent.
  2. Krok 2: Získajte skúsenosti v oblasti zdravotnej starostlivosti.
  3. Krok 3: Absolvujte školenie na pracovisku alebo program technika EKG.
  4. Krok 4: Získajte certifikáciu.
  5. Krok 5: Dokončite ďalšie školenie.

Za druhé, čo je to školenie na EKG? EKG je akreditovaná školenia poskytovateľ, ktorý ponúka širokú škálu tvárou v tvár a online školenia pre klientov NHS, komunitnej lekárne a súkromnej zdravotnej starostlivosti. Naše kurzy navrhujú a dodávajú skúsení zdravotnícki pracovníci na podporu vašej kliniky školenia potreby. Naše NOVÉ Lekárenské centrum je teraz k dispozícii!

Tiež vedieť, ktorá organizácia poskytuje certifikáciu EKG?

EKG Technik Certifikácia . Dňa 11. mája 2018 Národná komisia pre certifikačné agentúry (NCCA) udelila American Medical Certifikačná asociácia (AMCA) akreditáciu EKG Technik Certifikácia (ETC) za preukázanie zhody s normami NCCA pre akreditáciu Certifikácia programy.

Čo robí technik EKG?

Pracovné povinnosti An technik elektrokardiogramu vykonáva an EKG priložením elektród k pacientovi a následným potiahnutím spínačov na an EKG stroj na sledovanie elektrických impulzov prenášaných srdcom. Lekár potom skontroluje tieto hodnoty a analyzuje srdcový stav pacienta.

Odporúča: