Čo je to očný stent?
Čo je to očný stent?

Video: Čo je to očný stent?

Video: Čo je to očný stent?
Video: Z DOZORKYNĚ SE STALA VĚZEŇKYNĚ... pokud to vězni zjistí je mrtvá | Q&A a rozhovor s dozorkyní 2024, Júl
Anonim

Očný stent . Očné stenty sa používajú na liečbu glaukómu a u detí obštrukcií NLD (nasolacrimal duct). Stenty sú veľmi malé rúrky zvyčajne vyrobené z plastu, látky alebo kovu, ktoré sa chirurgicky vkladajú na uvoľnenie prekážok a udržanie otvorenej cesty, aby mohla prechádzať krv alebo iné tekutiny.

Ako dlho potom trvá operácia očného stentu?

Viac než jeden stent možno vložiť počas toho istého postup . Ako dlho to vziať ? The postup je relatívne krátky, branie asi 30 minút. V kombinácii s kataraktou chirurgický zákrok , postup bude zvyčajne vziať približne 50 až 60 minút.

Za druhé, čo môžem očakávať po očnom stente? Po the postup , pravdepodobne dostanete antibiotiká a protizápalové látky oko kvapky na použitie. Váš očný lekár pravdepodobne naplánuje stretnutie s vami v daný deň nasledujúce the chirurgický zákrok . Obnova čas je zvyčajne rýchly, ale váš lekár vám môže odporučiť, aby ste si vzali niekoľko dní voľna.

Tiež, čo je iStent?

Schválené FDA, iStent injekcia je najmenšia zdravotnícka pomôcka na svete, o ktorej je známe, že sa implantuje do. Ľudské telo. Na kontrolu zvýšeného vnútroočného tlaku spojeného s glaukómom slúžia dva malé stenty. jemne vložený do oka počas operácie sivého zákalu.

Koľko stojí iStent?

Kým tí dvaja iStent postup mal najvyššiu počiatočnú hodnotu náklady , priemer projektovaný náklady podľa tlačovej správy Glaukos bola procedúra 4 520 dolárov po 5 rokoch, zatiaľ čo SLT bola 4 730 dolárov a miestne lieky 6 217 dolárov.

Odporúča: