Ako dlho vydrží intenzívne obnovujúce sérum?
Ako dlho vydrží intenzívne obnovujúce sérum?

Video: Ako dlho vydrží intenzívne obnovujúce sérum?

Video: Ako dlho vydrží intenzívne obnovujúce sérum?
Video: Séra na pleť - ano/ne? Jak fungují a proč se používají? 2024, Septembra
Anonim

REDEFINE Intenzívne obnovujúce sérum má a dvojročná trvanlivosť.

Otázkou tiež je, čo robí intenzívne obnovujúce sérum?

Formulované s technológiou Retinal-MD, formou vitamínu A, ktorá je účinnejšia ako retinol, ale je dostatočne jemná na každodenné použitie túto noc sérum posilňuje prirodzenosť pokožky obnovovanie proces vyhladzuje vzhľad jemných liniek a vrások a odhaľuje žiarivú, mladšie vyzerajúcu pokožku.

Tiež viete, že platnosť produktov Rodan a Fields vyprší? Kozmetické (bez SPF) Produkty nie sú povinné uvádzať konkrétne vypršanie platnosti dátum. Trvanlivosť kozmetiky je vo všeobecnosti výrobok je minimálne dva roky, pokiaľ nie je na obale uvedené inak.

Čo sa týka tohto, ako používate redefine intenzívne obnovujúce sérum?

REDEFINE Intenzívne obnovujúce sérum . Pridajte do svojho režimu večernej starostlivosti o pleť po vyčistení, tonizácii pleti a použitím AMP MD Derma-Roller podľa potreby. Otvorte kapsulu otočením chvosta a vyhlaďte ju sérum po celej tvári a krku, vyhýbajte sa oblasti očí. Nezmývajte.

Aké percento retinolu je v nočnom obnovujúcom sére Rodan and Fields?

?R+F Predefinovať Nočné obnovujúce sérum obsahuje. 075% Retinol . Ale vďaka zapuzdrenej mikrošpongiovej technológii spolu s kombináciou vhodných peptidov, retinol je prepustený cez noc po dobu 12 hodín v časovo uvoľnených prírastkoch.

Odporúča: