Čo je to Fountain House?
Čo je to Fountain House?

Video: Čo je to Fountain House?

Video: Čo je to Fountain House?
Video: Nastya remembered her address and found her way home 2024, Júl
Anonim

Dom fontány sa venuje uzdraveniu mužov a žien s duševnými chorobami tým, že našim členom poskytuje príležitosti žiť, pracovať a vzdelávať sa a zároveň prispievať svojim talentom prostredníctvom komunity vzájomnej podpory.

Čo je teda Dom fontány?

Dom fontány . Fontánový dom sa venuje uzdraveniu mužov a žien s duševnými chorobami tým, že našim členom poskytuje príležitosti žiť, pracovať a vzdelávať sa a zároveň prispievať svojim talentom prostredníctvom komunity vzájomnej podpory.

Okrem toho, čo je Fountain House Lahore? Fountain House Lahore je druhá Dom fontány sveta potom Fontánový dom New York NY (USA). Dom fontány je o sile komunity. Bol vytvorený na zmiernenie osamelosti a stigmy, ktoré postihujú toľkých ľudí, ktorí žijú s vážnymi duševnými chorobami.

Tiež, kto financuje Fountain House?

Financovanie poskytnutý primárnym sponzorom Kate Spade New York Foundation as podporou Newman's Own Foundation pokryje počiatočné náklady, školenie a rozvoj na pracovisku pre viac ako 40 jednotlivcov s vážnym duševným ochorením, rozvoj marketingového zabezpečenia a nájom.

Odporúča: