Existuje generická verzia Pataday?
Existuje generická verzia Pataday?

Video: Existuje generická verzia Pataday?

Video: Existuje generická verzia Pataday?
Video: What is Pataday eye drops used for 2024, Septembra
Anonim

Spoločnosť Teva uvádza na trh Pataday generické . JERUZALEM - Teva v piatok oznámila uvedenie svojho USA na trh generický Pataday (očný roztok hydrochloridu olopatadínu, 0,2%). Riešením je stabilizátor žírnych buniek určený na liečbu očného svrbenia spojeného s alergickou konjunktivitídou.

Existuje v tomto ohľade generická verzia Pazeo?

Nie Tam v súčasnosti nie je terapeuticky k dispozícii je ekvivalentná verzia Pazeo v Spojených štátoch. Poznámka: Podvodné online lekárne sa môžu pokúsiť predať nelegálne výrobky generická verzia Pazeo . Tieto lieky môžu byť falošné a potenciálne nebezpečné.

Čo je podobne porovnateľné s Patadayom? Pataday , Patanol a Pazeo-nielenže znejú podobný , ale všetky tieto tri očné kvapky majú rovnakú účinnú látku (olopatadín) a všetky liečia to isté: svrbivé, alergické oči (alergická konjunktivitída).

Existuje teda generikum pre olopatadín?

FDA udelil konečné schválenie spoločnosti Aurobindo Pharma Limited na výrobu a predaj olopatadín očný roztok hydrochloridu, a generické ekvivalent kvapiek Patanolu od spoločnosti Alcon Laboratories Inc. Tento liek sa používa na liečbu prejavov a symptómov sezónnej alergickej konjunktivitídy.

Čo je generické pre bepreve?

Bepreve je značkový liek. The generické verzia Bepreve , bepotastine besilate, bol schválený FDA, ale v súčasnej dobe nie je na trhu k dispozícii.

Odporúča: