Existuje generická verzia Lamisilu?
Existuje generická verzia Lamisilu?

Video: Existuje generická verzia Lamisilu?

Video: Existuje generická verzia Lamisilu?
Video: Tiek žinių: Stringanti Rusija | Partnerystė lieka | Krabas be sąžinės | Karas ir ekonomika 2024, Júl
Anonim

2. júla 2007 - FDA dnes schválil prvý generické verzie predpisu Lamisil tablety na liečbu plesňovej infekcie nechtov a a generická verzia Lamisilu krém na predaj ako voľne predajné liečenie nôh pre športovcov. Lamisil je terbinafín hydrochlorid. Jeho patent vypršal 30. júna 2007.

Jednoducho povedané, aké je všeobecné pre Lamisil?

POUŽITIE : Terbinafín sa používa na liečbu niektorých typov plesňových infekcií (napr. Nechtov na rukách alebo nohách). Funguje tak, že zastavuje rast plesní. Tento liek patrí do triedy liekov známych ako antimykotiká.

Tiež viete, potrebujete recept na Lamisil? Lamisil Tablety sú a predpis antimykotický liek používaný na liečbu plesňových infekcií nechtov na rukách a nohách (onychomykóza). Váš lekár by mal urobiť testy na kontrolu vy na plesňovú infekciu nechtov predtým vy začať Lamisil Tablety.

Podobne sa dá opýtať, koľko stojí generický Lamisil?

The náklady pre Lamisil perorálna granula 125 mg je okolo 16 dolárov za dodávku 1 granule, v závislosti od lekárne, ktorú navštívite. Ceny sú len pre zákazníkov platiacich v hotovosti a neplatia s poistnými plánmi. A generické verzia Lamisil je k dispozícii, pozri terbinafín ceny.

Je lamisil krytý poistením?

O Lamisil Všeobecné terbinafín je krytý väčšinou Medicare a poistenie plány, ale niektoré lekárenské kupóny alebo ceny v hotovosti môžu byť nižšie.

Odporúča: